Velebna dvorana Arena Zagreb i Sajam vjenčanja Zagreb ugostit će od 1. do 3. veljače preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnerskih kuća, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti. Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivni popusti uz koje će budući mladenci uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Upravo je ovo najbolja uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi!

Sajam vjenčanja i poznata lica na donatorskoj VIP reviji pomažu djeci s prirođenim srčanim bolestima

Nakon dugogodišnje suradnje s nacionalnim projektom Palčić gore! u kojem je pomogao opremiti 30 hrvatskih rodilišta uređajima potrebnim za razvoj prijevremeno rođene djece, Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje. Od prošle je godine ono usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače). Uz sajamske posjetitelje koji će moći kupiti dobrotvornu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica koja će u ulozi modela prošetati pistom. Posebna gošća Sajma vjenčanja bit će pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, ujedno i ovogodišnje zaštitno lice, koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela.

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u kreaciji vlastite vjenčane priče! Radno vrijeme je od 1. do 3. veljače 2019. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.

Program

Petak, 1. veljače
14.00 Otvaranje sajma
17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2019. godinu
18.30 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 2. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
14.00 U nekoliko koraka do savršenog vjenčanja
15.30 Modna revija
18.00 VIP modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 3. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
14.00 Kako kreirati vjenčanje cvijećem ?
15.00 Kako odabrati vjenčanu haljinu iz snova ?
16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo ?
17.00 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma