Scenaristica Jelena Veljača sinoć je u društvu brojnih poznatih faca uživala u hotelu Esplanade gdje je Nenad Sovilj, najpoznatiji hrvatski dizajner nakita predstavio svoju novu kolekciju Monument. Trinaesta po redu kolekcija obilježava i trinaest godina autorovog djelovanja, a osim nakita od epoksidne smole uključuje i haute joailllerie nakit od zlata, poludragog i dragog kamenja.

4073

Za ovu svečanu prigodu Jelena je odabrala jednako svečanu tolaetu koja joj je pristajala kao salivena. Tako je zablistala u crnoj maxi haljini s bijelim točkicama marke Ralph Laurent koja joj je sezala malo ispod koljena. Haljina je u potpunosti izrađena od svile, a posebna je po tome što je na dijelovima poluprozirna. Tako su se kroz rukave nazirale Jelenine vretenaste ruke, dok je ostatk njezinog tijela bio zaštićen od pogleda. Haljina je diskretnom trakicom stisnuta u struku što je dodatno naglasilo Jeleninu vitku figuru, a lagani volani pri dnu haljine kreaciji su dali dašak dramatičnosti.

Budući da su temperature zraka već odavno zimske, Ječena je ispod haljine obukla crne hulahopke, a na noge je obula crne štikle sa zlatnim detaljima na peti. Stajling je zaokružila malom crnom torbicom, a od make-upa naglasak je bio na crvenom ružu koji je Jeleni dao izgled holivudske dive.

Dizajnersku haljinu zbog koje su svi pogledi bili upereni u Jelenu, trenutno možete kupiti na webshopu po cijeni od 278 dolara, odnosno oko 1.800 kuna.