Jučerašnje sunčano i iznimno toplo poslijepodne u hrvatskoj metropoli bilo je rezervirano za druženje u Kaptol centru gdje je u predivno uređenom showroomu premijerno predstavljen novi domaći brend sunčanih naočala BORBA by ENVY MY SPECS. Što je to osmislio i izradio kreativni duo - Boris Banović i Andrej Munivrana, nije propustila pogledati ni pjevačica Jelena Rozga. A mi nismo propustili porazgovarati s njom te nam je otkrila koje to komade ovog proljeća 'krije' njezina garderoba. 

"Za proljeće sam nabavila nekoliko lepršavih cvjetnih suknji i haljina koje jednostavno obožavam. A moji must have komadi još su i odijela svih krojeva i boja pa sam tako kupila čak i jedno pink", kazala nam je uvijek odlično odjevena Jelena, koja je i ovom prilikom zablistala. Nosila je svijetle uske traperice s potpisom high street brenda Zara, denver plavu majicu s potpisom H&M-a, torbu Saint Laurent i denver plave salonke kuće Balenciaga u koje su svi gledali. 


No nisu cipele s visokim potpeticama obuća koju ova modno osviještena Splićanka najradije nosi. "Ja zapravo oduvijek radije biram tenisice nego štikle, a ove sezone sam posebno slaba na one robusne, tzv. tatine tenisice. Nabavila sam dva para i nosim ih apsolutno na sve, od traperica, suknji, haljina... evo nedavno sam ih u Rimu iskombinirala uz čipkanu pencil suknju i odlično je izgledalo iako na prvu zvuči nespojivo", otkrila nam je. A otkrila nam je i koji su ju modni dodatci, osim plavih Balenciagica, toliko osvojili da ih je morala nabaviti. 

"Svake sezone obavezno nabavim nove sunčane naočale. Iako sam vjerna klasičnim modelima, zaljubila sam se u tanke mačkaste, ali i u ovaj savršeni kvadratni model BORBA by ENVY MY SPECS sa zlatnim okvirima i sigurna sam da ću ga nositi cijelo proljeće i ljeto", rekla nam je za kraj.