Sinoć je u O2 Areni u Londonu održana dodjela BRIT Awardsa. Među prezenterima bila je i oskarovka i glazbenica te članica žirija britanskog The Voicea, Jennifer Hudson. Zasjala je u uskoj dugačkoj sjajnoj crvenoj haljini koja joj je savršeno pristajala, a uz nju je nosila crne sandale s vrtoglavo visokim potpeticama i tankim remenčićima. 

Za njezin je look zaslužan cijeli tim ljudi kojima je zahvalila na svom instagram profilu, na kojem je pokazala i kako to izgleda prije nego li izađe na crveni tepih pred okupljene pripadnike medija. 

A poput svih ostalih, muškaraca koji su ih imali na reverima te dama koje su bijele ruže nosile u rukama, i Jennifer je učinila isto te pokazala da podržava pokret protiv zlostavljanja žena na radnim mjestima - #MeeToo. I to ne samo držeći ružu, već i malim brošem u obliku tog cvijeta, koji je nosila na haljini. Nakit koji je ukomponirala u ovaj stajling sastojao se od prstenja s dijamantima te pripadajućih naušnica. 



No nakon same dodjele, Jennifer je odustala od glamura. Svoje štikle zamijenila je krzenim kućnim papupačama te u njima došetala na jedan od after partyja. Preko ramena prebacija je crni čupavi džemper da joj ne bude hladno i tako oglamur zamijenila udobnošću.