Uzvanici na svečanoj promociji novog i jedinstvenog magazina posvećenog kulinarstvu uživali su u biranim i slasnim zalogajima te mirisnim kapljicama puba Fabrique u Splitu. Uz more, delicije i vino uzvanici su prokomentirali i teme proljetnog broja StoryGourmeta u kojem je zvijezda broja Anthony Bourdain. Novi broj donosi priču o zdravoj i ukusnoj biljci - kadulji te 41 recept zanimljivih jela, a glavne namirnice proljetnog jelovnika su klice i kozletina. David Skoko otišao je u Novigrad, u restoran Marina,  gdje je razgovarao s vlasnicom i chefom Marinom Gaši. Ivan Pažanin donosi intervju s kolegom i mentorom Bracom Sanjinom, a Petra Jelenić intervjuirala je novu slastičarsku zvijezdu Roberta Hormelića. Provjerili smo i kako se Tatjana Jurić snalazi u kuhinji... Na 212 stranica StoryGourmeta potražite i ostale zanimljive teme kulinarstva koje ga uistinu čine najslasnijim i najbogatijim štivom na domaćem tržištu – zaključili su svi na sinoćnjem druženju.

Story 3887
Autor: Ž.S. Foto: Jadran Babić