Kulinarska radionica koja je zainteresirala veliki broj posjetitelja je radionica chefa Marka Palfija i zagrebačkog hit restorana Mundoaka Streetfood, koju je predstavio novi magazine StoryGourmet. U povodu skorog otvorenja filijale Mundoake u Čakovcu, Marko Palfi se inspirirao tradicionalnom kuhinjom Međimurja te je na StoryGourmet radionici pripremao pileći parfait te gusju jetru uz brioche od prirodnog kvasca, međimurske trgance s gljivama i telećim brizlima, te kao posljednje jelo kuhanu govedinu s kozjom skutom. Pripremu ovih sofisticiranih jela posjetitelji su pomno pratili te su recepte s lakoćom usvojili i vjerojatno će ga u nadolazećim blagdanima pripremiti i u svojim domovima. Na samom festivalu posjetitelji su mogli uživati u čak 32 kulinarske radionice chefova, blogera, gastro stručnjaka i zaljubljenika u ukusna i originalna jela te 11 vinskih radionica.
StoryGourmet radionica oduševila posjetitelje Festivala hrane i vina
Još iz kategorije
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju