Početna Gourmet 33 prikaza 19. srpnja 2017.

LJETNI SERIJAL Pečena riba s pinjolima, grožđicama i začinima na način Andreja Barbierija

19.04.2017 zagrebandrej barbieripurina kuhanjefoto: josip regovic
19.04.2017 zagreb andrej barbieri purina kuhanje foto: josip regovic

Donosimo četvrti po redu video recept s chefom Andrejem Barbierijem koji je od vrhunskih namirnica skuhao ukupno osam slasnih jela. Sva su jela pripremljena od prvoklasnih namirnica po uzoru na neodoljive Purina Gourmet recepte hrane za mačke, ali ovog puta za oduševljenje vaših osjetila. Zahvaljujući videima gdje chef Barbieri detaljno objašnjava korak po korak izrade jela, te i uz dobro opisani recept, svatko od vas može svoju kuhinju pretvoriti u oazu vrhunske gastronomije i svoje bližnje iznenaditi jelima kakva se nude u vrhunskim restoranima.

19.04.2017 zagrebandrej barbieripurina kuhanjefoto: josip regovic | Author: 19.04.2017 zagreb andrej barbieri purina kuhanje foto: josip regovic
Ovog puta donosimo vam recept za pečenu ribu s pinjolima, grožđicama i začinima na način Andreja Barbierija. Riječ je o neodoljivoj francuskoj delikatesi koju kada jednom probate, uvijek i uvijek joj se iznova vraćate. Priprema
  1. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. U kuhinjskom blenderu pomiješajte krušne mrvice, peršin i češnjak, limunovu koricu i čili.
  2. Premjestite u zdjelu te umiješajte pinjole i grožđice. Ribu poslažite u posudu za pečenje, pospite mješavinom s krušnim mrvicama, posolite, polijte maslinovim uljem i pecite pokriveno 10-ak minuta, a zatim još 10-ak minuta otkriveno.
  3. Poslužite uz salatu od mladog špinata pomiješanu s dressingom (pomiješajte mladi luk, maslinovo ulje i balzamični ocat).
Foto: Josip Regović

Komentari