Donosimo četvrti po redu video recept s chefom Andrejem Barbierijem koji je od vrhunskih namirnica skuhao ukupno osam slasnih jela. Sva su jela pripremljena od prvoklasnih namirnica po uzoru na neodoljive Purina Gourmet recepte hrane za mačke, ali ovog puta za oduševljenje vaših osjetila. Zahvaljujući videima gdje chef Barbieri detaljno objašnjava korak po korak izrade jela, te i uz dobro opisani recept, svatko od vas može svoju kuhinju pretvoriti u oazu vrhunske gastronomije i svoje bližnje iznenaditi jelima kakva se nude u vrhunskim restoranima.

Ovog puta donosimo vam recept za pečenu ribu s pinjolima, grožđicama i začinima na način Andreja Barbierija. Riječ je o neodoljivoj francuskoj delikatesi koju kada jednom probate, uvijek i uvijek joj se iznova vraćate. Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. U kuhinjskom blenderu pomiješajte krušne mrvice, peršin i češnjak, limunovu koricu i čili.
  2. Premjestite u zdjelu te umiješajte pinjole i grožđice. Ribu poslažite u posudu za pečenje, pospite mješavinom s krušnim mrvicama, posolite, polijte maslinovim uljem i pecite pokriveno 10-ak minuta, a zatim još 10-ak minuta otkriveno.
  3. Poslužite uz salatu od mladog špinata pomiješanu s dressingom (pomiješajte mladi luk, maslinovo ulje i balzamični ocat).
Foto: Josip Regović