Story radio
Početna Gourmet 304 prikaza 15. prosinca 2017.

Poslastica za kraj godine

Radionica StoryGourmet i Gorenje by chef Gregorio Mannucci
Zrinka Ferina, glavna urednica StoryGourmeta, chef Gregorio Mannucci i Ines Majetić iz Omega Medije

Nakon niza kuharskih radionica koje su organizirali StoryGourmet i Gorenje, za kraj godine rezervirali smo pravu poslasticu: radionicu pod palicom renomiranog talijanskog chefa Gregorija Mannuccija. Kulinarski virtuoz, koji je, među ostalima, bio chef restorana Apetit City, Bistro Apetit, Sherry’s i hotela Bevanda, polaznicima je predstavio autorsku viziju božićnog menija nadahnutog rodnom Italijom. Naučili su tako pripremati crespelle s ricottom i špinatom, patku s tarufima i kestenima i kremu al torrone. Chef Mannucci im je otkrio i da je uglavnom riječ o jelima koja mogu pripremiti unaprijed, što će im ostaviti dovoljno vremena za ostale blagdanske aktivnosti. Uz obilje dobre energije i trikove koje su naučili na radionici, sigurno će blagdane provesti u veselju i zadiviti bližnje rapsodijom okusa na blagdanskom stolu.

StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci | Author: polaznici su naučili spremati božićni meni
Polaznici su naučili spremati božićni meni
DSC_4692 | Author: 04.12.2017 zagreb gorenje radionica gregorio mannucci bozicna jela foto: josip regovic
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannuci 

StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci | Author: Chef Mannucci podijelio je svoje znanje s polaznicima
Chef Mannucci podijelio je svoje znanje s polaznicima
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci | Author: StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci
DSC_4723 | Author: 04.12.2017 zagreb gorenje radionica gregorio mannucci bozicna jela foto: josip regovic
Crespelle s ricottom i špinatom
DSC_4767 | Author: 04.12.2017 zagreb gorenje radionica gregorio mannucci bozicna jela foto: josip regovic
Patka s tartufima i kestenima
DSC_4782 | Author: 04.12.2017 zagreb gorenje radionica gregorio mannucci bozicna jela foto: josip regovic
Krema al torrone
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci | Author: StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci
StoryGourmet i Gorenje radionica by chef Gregorio Mannucci Foto: Josip Regović

Komentari