Story radio
Početna Izdvojene vijesti Cover: Izdvojeni moda i ljepota 0 prikaza 21. kolovoza 2012.

Red Carpet retro: Kate Beckinsale

Kate u haljini Naeema Khana
Kate u haljini Naeema Khana

Otkako su Jessica Biel i Kate Beckinsale počele pohoditi crvene tepihe zbog reklamnih potreba filma "Total Recall", jedna stvar postala je jasna - obje djevojke imaju izvrsne stiliste koji odrađuje dobar posao.

Kate Beckinsale u haljini Giorgia Armanija | Author: Kate Beckinsale u haljini Giorgia Armanija
Kate Beckinsale u haljini Giorgia Armanija Dok je Jessica Biel prava modna čistunka, Kate Beckinsale dokazala je svoju modnu hrabrost u haljinama Donne Karan, Naeem Khana, Zaca Posena i Giorgia Armanija. Za potrebe londonskog crvenog tepiha, Kate je odjenula glamuroznu crnu haljinu s naglašenom mašnom koja ju je uspjela transformirati u divu iz zlatnog doba Hollywooda. Cipele s potpisom Sergio Rossi samo su kompletirale "look"  kojeg je za nju osmislila Donna Karan.
Kate Beckinsale | Author: Klasična crna za crveni tepih
Klasična crna za crveni tepih Par tjedana prije Londona, kada je film bio još u prvim tjednima prikazivanja , Kate je uspjela prebaciti svu pažnju na haljinu u kojoj je djelovala poput zavodljivog, ali opasnog reptila.
Kate Beckinsale u haljini Zaca Posena | Author: Ljubičasta priča Zaca Posena
Ljubičasta priča Zaca Posena Animalne strasti s potpisom Giorgia Armanija samo su natuknule modnu revoluciju koja će kasnije zaživjeti u ljubičastoj i prilično sramežljivoj haljini Zaca Posena te naročito u bisernoj rapsodiji Naeema Khana koji je za nju pripremio pravi modni dragulj  - u potpunosti zatvorenu haljinu koja je dozivala eleganciju i duh Grace Kelly.
Kate Beckinsale | Author: Kate Beckinsale i Naeem Khan savršena su kombinacija
Kate Beckinsale i Naeem Khan savršena su kombinacija Fotografije: Getty Images

Komentari