Story radio
Početna 5798 prikaza 15. srpnja 2019.

Koji ste tip partnera?

Svi mi za sebe volimo misliti da smo pustolovi života, najveći romantičari na morskoj mjesečini i strastveni vodiči u spavaćoj sobi

No, subjektivna stvarnost često se razlikuje od stvarne slike pa na kraju ispadnemo tipični pragmatičari koji izbjegavaju vrhunske avanture, dok u udobnoj fotelji beskonačno skrolamo po naslovnici Instagrama. Ako se poistovjećujete, nastavite čitati dalje jer imamo ideje za neodoljive ljetne doživljaje koji će vas i vašeg partnera izvući iz dubina kauča! U sada već dobro poznatoj SelectBox ponudi upoznajemo vas s uzbudljivim detektivskim zadacima, notama vruće salse, letom po visinskim horizontima Istre, čarolijom plavetnog zarona i kreativnim slikanjem u prirodi.

 

Istraživač
Pomalo ste ishitreni i nepredvidljivi, a vaš partner vas zove slobodnjakom? Ukoliko se tako osjećate, za vaš bijeg iz svakodnevice nudimo vam da i sami postanete dio igre. U Escape roomu u Zagrebu čeka vas misterij kojeg jedino vi i vaša bolja polovica možete riješiti. Iskažite se kao pravi pustolov barem na jedan dan, probudite u sebi detektiva i očarajte partnera ili partnericu pronalaženjem rješenja zagonetke u samo 60 minuta. Odaberite jednu od pet ponuđenih igara i timskim radom kroz logički povezane kodove i tragove riješite izazov života. Dok je u hladu „ugodnih“ 40 stupnjeva, kao tajni špijun 007 hladne glave u klimatiziranom escape roomu pomognite spriječiti svjetsku katastrofu ili steknite slavu rješavajući nesvakidašnji slučaj ubojstva!

Strastveni tip
U vama postoji strastveni žar, ali kada se treba pokrenuti pomislite si: „Ipak ne bih“? Mi znamo da vaša samouvjerenost i karizma kad tad moraju isplivati na površinu, stoga vas vodimo na vruće satove Salse de Fuego. Probudi dijete u sebi i rasplešite se uz ritmove Kube! Latinoamerički ples Salsa senzualan je ples koji će vas ispuniti pozitivnom energijom i savršena je aktivnost za partnersko druženje. Tečaj je zamišljen kao lagano, veselo i zabavno iskustvo pri čemu je najvažnije smijati se! Upoznajte neotkrivenu stranu sebe i partnera, odvažite se i zaplešite zajedno. Uživajte u jedinstvenim emocijama koje donose ples i lakoća pokreta koje salsa rasplamsava.

 | Author:

Pragmatik
Nema veze, i mi smo ponekad preozbiljni i predvidljivi, ali to ne znači da se na jedan dan ne možemo preokrenuti naopačke - u zraku! Pogledajte život iz drugačije perspektive, osjetite na trenutak kako je biti slobodna ptica u letu i okušajte se u PJK Paragliding doživljaju u Istri. Još bolje, povedite i bolju polovicu! Vjerujemo da će vam let postati nezaboravna avantura koju ćete htjeti ponoviti, a adrenalin će osigurati onaj predivan osjećaj zanosa kojem svaka romantična veza teži. Prepustite se letu iznad čarobnih starih gradića, uhvatite život za rogove i pokažite partneru svoj entuzijastični karakter!

 | Author:

Romantik
Obožavate sanjariti, nježan ste i brižan tip partnera? Imamo pravu stvar za vas, onu koja će vas odvući iz granice komfora, a opet sačuvati vaš blagi karakter. Predstavljamo vam vodenu romansu u Ronilačkom centru Zaron u Krapinskim Toplicama. Ronilački tečajevi započinju u bazenu, a nastavljaju se u moru. Ovakva vrsta doživljaja idealna je za provođenje vremena s voljenom osobom. Zaron u podvodni svijet raščišćava um i misli, smiruje tijelo i otkriva osjećaj lakoće, a ukoliko ste romantičar, zaljubljivanje u ovaj doživljaj je zajamčeno! Sa svojim partnerom uronite u potpuno novi svijet izazova.

 | Author:

Umjetnik
Vaš umjetnički karakter prepoznaje se u vašem stilu života i pokretima, ne možete protiv tog osjećaja, ali niste sigurni na koji način se kreativno izraziti i ispuniti? Okušajte se u amaterskom slikanju u prirodi u slikarskoj školi Brine Torkar. Akademska slikarica Brina
pobrinut će se da vaša likovna duša dođe do izražaja, ali i da se vaša ruka izoštri do pravog majstora. Odaberite drugačiji način rekreacije, unesi svoje srce u nešto do čega vam je stalo i stvorite originalan rad. Povedite i partnera te zajedno provedite opuštajući dan u prirodi prepun uspomena koje ćete moći objesiti na zid svog doma.

 | Author:

Na stranici www.selectbox.hr možete pronaći niz doživljaja koji će unijeti dašak čarolije u vaše živote! SelectBox je prava oaza gurmanskih i adrenalinskih doživljaja, wellness tretmana, kratkih luksuznih odmora i mnogih drugih iskustava. Što SelectBox čini drugačijim od ostalih darova? Načina poklanjanja! Uz SelectBox poklon pakete darujete slobodu izbora i nezaboravno iskustvo. Osoba koju darujete može birati između 1800 različitih doživljaja, tako da je SelectBox poklon paket s kojim zasigurno nećete pogriješiti. Pogledajte raznovrsnu ponudu koju pokrivaju 26 različitih poklon paketa i uživajte u oduševljenju vaših najmilijih!

Komentari