Ovan

Posao: Pred većinom Ovnova je izvrstan dan za sve vrste pregovora i dogovora oko pokretanja nekih novih ideja i projekata.
Ljubav: Moguće je da ćete preispitivati ​​svoj partnerski odnos. Razmotrite sve opcije prije nego što bilo što odlučite.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Na prvi pogled normalan i miran radni dan mogao bi predstavljati važnu prekretnicu za većinu Bikova. Razmotrite sve opcije.
Ljubav: Uživajte u opuštenoj atmosferi s voljenom osobom, pitanja i ispravke ostavite za neki drugi dan.
Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Idete prema zadanom cilju, poboljšajte suradnju s kolegama i poboljšajte komunikaciju s poslovnim partnerima, to su vaši glavni aduti.
Ljubav: Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlasci, prijatelji. Iskoristite slobodne trenutke i aktivirajte se.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Kvalitetno i profesionalno odraditi već započete i prihvaćene obveze bit će sasvim dovoljno. Povoljan je dan za komunikaciju s inozemstvom.
Ljubav: Budite spremni saslušati nove ideje i planove koji bi vam danas mogli doći od voljene osobe.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Iako može postojati pritisak nadređenih da ubrzate stvari, ne dopustite drugima da vam diktiraju i nameću tempo, ako je ikako moguće pokušajte zadržati samostalnost u donošenju odluka.
Ljubav: Pred vama je odličan dan za flertovanje, izlaske i općenito uživanje u novim poznanstvima. Iskoristite priliku za opuštanje u ugodnom društvu.
Zdravlje: Kronične bolesti.

Djevica

Posao: Pred Djevicama je malo opušteniji dan, kako bi bez većih napetosti završili svoje poslovne obveze.
Ljubav: Nema nagovještaja velikih događanja na polju ljubavi tijekom ovog utorka, ali vrijedi pokušati barem malo animirati pažnju voljene osobe
Zdravlje: Osjetljivost grla i dišnog sustava.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Pred Vagama je solidan radni dan kako bi uspješno i na vrijeme završili svoje poslovne obveze. Dodatne provjere mogu potrajati više vremena nego što ste planirali, ali to je u redu.
Ljubav: Povoljan je dan za pokretanje značajne inicijative na ljubavnom planu. Isplanirajte zajednički izlazak.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Kvalitetno i profesionalno odraditi već započete i prihvaćene obveze bit će sasvim dovoljno. Moguće je kraće poslovno putovanje.
Ljubav: Pred vama je odličan dan ako želite da iznenadite voljenu osobu nekom lijepom gestom. 
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Strijelac

Posao: Ovo nije dan za Strijelca da bilo što forsira, prioritet bi vam trebao biti obavljanje osnovnih zadataka. Budite strpljivi u komunikaciji s kolegama.
Ljubav: Situacija između vas i voljene osobe trebala bi biti zadovoljavajuća. Uživajte u međusobnoj pažnji i nemojte pretjerivati ​​s nerealnim obećanjima.
Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Iako je danas pred vama blago usporavanje, to neće utjecati na rezultat za većinu Jarčeva. Teško da vas išta može destabilizirati.
Ljubav: U ljubavnom smislu nema ništa bitno novo. Očekuje vas uglavnom stabilna partnerska slika. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Iako vam se čini da ste zatrpani morem informacija i da ne znate odakle da počnete, vrlo brzo ćete pronaći izlaz.
Ljubav: Pitanje je koliko vremena i energije možete posvetiti voljenoj osobi. Ne dopustite mu da se osjeća zapostavljeno.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Ne treba odustajati od velikih planova i ciljeva, važno je samo razumjeti i prihvatiti različite načine i tempo realizacije.
Ljubav: Vrlo je realno očekivati ​​da ćete danas na ljubavnom planu imati nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa sasvim novim dragim ljudima.
Zdravlje: Rado biste boravili u prirodi.