Ovan

Posao: Efikasni i radno motivirani Ovnovi kraj prvog radnog tjedna dočekuju zadovoljni postignutim rezultatima. Uvijek može bolje, stoga poradite na organizaciji i planovima za naredni period.
Ljubav: Eventualne ljubavne planove mogla bi poremetiti pojava tajne zaljubljenosti.
Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Bik

Posao: Eventualne nesporazume s poslovnim okruženjem najbolje je rješavati kompromisnim rješenjem i jasno definiranim stavovima.
Ljubav: Oni koji žude za promjenama imat će zadatak osmisliti plan i onda ga krenuti provoditi ne čekajući da se sve kockice poslože.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Blizanci

Posao: Tipične Blizance ovog zadnjeg radnog dana u tjednu očekuje dosta posla, no dobrom organizacijom, iako uz nešto veću potrošnju energije, sve se može postići.
Ljubav: Moguće je da ćete ovog dana sklopiti novo poznanstvo s vrlo zanimljivom osobom, pa ako ništa drugo, postoji prilika za flert i lijepu neobaveznu priču.
Zdravlje: Psihofizički umor, upozorava Astroputnik

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Kako bi sve bilo u granicama pristojne kontrole, pokušajte pokazati potrebnu dozu fleksibilnosti, ali i jasnoće i čvrstine u obrani svojih stavova.
Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa ne planirate, a samim tim će i vaša očekivanja biti manja. Pokušajte se opustiti i ne razmišljati previše.
Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Potencijalno neloš radni dan pred Lavovima, ali pokušajte izgladiti sve verbalne nesporazume kompromisnim rješenjima.
Ljubav: Pred vama je veoma povoljan dan ako ste planirali da se posvetite jačanju temelja vaše buduće ljubavne priče. 
Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Djevica

Posao: Pred većinom Djevica je prosječan dan da se na zadovoljavajući način nosi sa svim profesionalnim izazovima.
Ljubav: Nema značajnijih promjena na vašem polju ljubavnih odnosa.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Na poslovnom planu za Vage ovog petka nema nepremostivih prepreka. Slobodno vrijeme mogli biste iskoristiti da se posvetite nekom hobiju.
Ljubav: Iskoristite sav svoj šarm i zavodničke adute da se približite osobi koja vas privlači.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Moguća je nova poslovna ponuda pa je savjet da dobro razmislite i po mogućnosti odgodite odgovor dok konačno ne odvagnete sve argumente za i protiv. Nema razloga za žurbu.
Ljubav: Ako ste zadovoljni trenutnom ljubavnom situacijom, uživajte, dok bi svi ostali trebali pokazati malo više inicijative i poduzeti konkretne korake.
Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Iako ne ide sve baš glatko, uz određene korekcije i rješavanje problema u hodu, uspijevate sve odraditi kako treba.
Ljubav: Važno je da se opustite i održite zadovoljavajuće partnerske odnose bez većih potresa.
Zdravlje: Obratite pažnju na prehranu

Dnevni horoskop za 3 svibnja 2024
Shutterstock 

Jarac

Posao: Držite se željenog smjera, suzdržite se od komentara, a sve nesuglasice s poslovnim suradnicima pokušajte riješiti na kompromisan način.
Ljubav: Uživate u pažnji i naklonosti voljene osobe. Također možete osvojiti lijepo iznenađenje.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Nisu isključeni manji ili veći nesporazumi s podređenima na hijerarhijskoj ljestvici, što će zahtijevati određeni fleksibilniji pristup i reakcije.
Ljubav: Pokušajte pronaći barem kompromisno rješenje za nešto kompliciraniji problem koji bi mogao isplivati ​​na površinu u vašem ljubavnom životu. I ovdje pomirbene opcije imaju prednost.
Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Riba

Posao: Manje briga na poslovnom planu mogu zadavati oni suradnici koje malo poštuju, a koji mijenjaju stavove iz dana u dan.
Ljubav: Dosta razmišljanja i mogućih dilema danas bi moglo stati na put vašoj ljubavi. Prije poduzimanja bilo kakvih konkretnih koraka pažljivo razmotrite sve prednosti i mane.
Zdravlje: Provjerite krvni tlak.