Kako prolazi faza prilagodbe na Gold FM-u?

Napeto. Još se pronalazim, pokušavam uhvatiti ritam i stisnuti dobar gumb na pultu. Ali definitivno je najveći izazov buđenje u 6.30 ujutro subotom i nedjeljom. Velika sam spavalica, ali sada polako postajem "morning person".

Jako si zaposlena. Tijekom radnog tjedna si na televiziji, a za vikend na Goldu. Kako ide "šaltanje" s medija na medij?

Taj je dio stvarno predivan zato što s jedne strane trčiš po terenu, tražiš priče, pišeš tekstove i montiraš priloge. A s druge možeš govoriti o značenju Madonnine pjesme "Lucky Star" iz 1983.

Kad se probudila ljubav prema medijima?

Iznenada i slučajno, još dok sam bila srednjoškolka. Ponekad se pitam kako bi mi izgledao život da me mediji nisu progutali :)

Koga priželjkuješ kao gosta u eteru Golda?

Htjela bih uživo svirke i gostovanja svaki dan, a baš na Goldu mogu zamisliti puno glazbenika s ovih prostora, ali i šire.

Koji bi se legendarni hitovi našli na tvojoj play-listi?

Marvin Gaye - What’s going on
Nina Simone - My baby just cares for me
Whitney Houston - How will I know
Irma Thomas - Anyone who knows what love is
A-ha - Take on me
Michael Jackson - Liberian girl
Curtis Mayfield - Move on up

Ako je suditi prema tvom profilu na Instagramu, puniš baterije putovanjima. Koja pamtiš?

Da se ne pita moj novčanik, putovanja bi bilo puno više. Sva putovanja imaju detalje i ljude po kojima ću ih pamtiti - od loše kave s mlijekom u gradiću Treviso u Italiji, preko najfinijeg tosta s lososom na Manhattanu do desetak baklava u jednom danu na Baščaršiji. Evo, upravo se pakiram za Istanbul, pa možda to bude najbolje putovanje dosad :)

Vrlo si mlada, a već iza sebe imaš bogato iskustvo. Gdje se vidiš za pet do deset godina?
Znam da je klišej, ali ne znam gdje ću biti sutra. Mogu se samo nadati da ću pametno odabrati sve sljedeće životne korake - kamo god oni vodili...