Story radio
Početna Lifestyle 234 prikaza 06. prosinca 2018.

Alduk božićna večera - druženje koje se ne propušta

Kako je modni brend Alduk u nekoliko godina uspio izgraditi event za koji se uvijek traži pozivnica više? Tko je od poznatih dama zasjao u raskošnim toaletama?

'Tajna naših evenata je da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je spontani odraz dobrih priprema i još boljih suradnika kojima se na ovakav način zahvaljujemo na uspješnoj godini', izjavio je Ivan kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekta koje radi pod svojim brendom ALDUK.

Gala blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja.

Hotel Esplanade otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel`s poslužili su kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom ovoj posebnoj večeri su pružili poseban gala efekt koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od osamnaest metara dužine.

'Postići wow efekt je uvijek moja osobna želja jer uživam u nečemu novome i još neviđenome, stoga smo ove godine u suradnji s cvjetnom galerijom RL osmisli čak 50m2 magično ukrašenog stola u crno-srebrnom tonu za 44 posebna gosta. Zanimljiva je informacija da je dekoracija dostavljena u čak dva velika kombija, a slagala se je više od deset sati', nadodao je Ivan.

Posebnu modnu priču su ispričale brojne ambasadorice brenda koje su zasjale u Alduk kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Anu Radišić, Lejlu Filipović, Pamelu Ramljak, Ivu Šulentic, Laru Antić, Zsa Zsau, Petru Kurtelu, Anu Vilenicu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković.

Među brojnim suradnicima koji su uživali u druženju, hrani i posebnom iznenađenju u vidu pravog Djeda Božićnjaka koji je veselo društvo iznenadio pred kraj večeri svojom pojavom, pozdravima i fotografiranjem u krilu jesu i fotografi Romano Decker, Mare Milin, Franjo Matković, Ivan Pavliš, Jelena Balić, agentica Tihana Harapin Zalepugin, stilistica Ivana Pavić, modni urednik Petar Trbović, vizažistica Dajana Pajkić i ostali.

Izvrsna blagdanska i modna večer se, prema očekivanju, otegnula do iza ponoći uz neizostavne zdravice, pjesmu i smijeh. Alduk, ovakvim posebnim projektima, image svog brenda diže na visoku razinu i pritom nikad ne zanemarujući temelje svog brenda koji se kriju u modernu dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu Alduk klijentica, ambasadorica i suradnika. Ovaj hrvatski dizajner nas svakim svojim projektom iznenadi i zaljubi u svoj rad.

Komentari