Za prestižnu nagradu ove godine nominirane su bile četri prekrasne dame, a jedna od njih dizajnerica Aleksandra Dojčinović proglašena je pobjednicom.

U predivnom ambijentu Hrvatskog instituta za povijest u Opatičkoj ulici održana je dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.

Četri nominirane dame, Kristina Ercegović, Alis Marić, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić koje su sudjelovale u konkurenciji za ovogodišnju nagradu tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću, originalnim idejama, te postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot.

Članovi žirija, prošlogodišnje pobjednice Mirjana Brlečić, direktorica i vlasnica Nikkel kozmetike, Anja Zambeli Čolak, direktorica i vlasnica Zambeli brand design studija, zatim direktor Moet&Hennessy tržišta centralne i južne Europe, Jadranko Smokrović i direktor Miva galerije vina Vlado Šušak, odlučili su  da  pobjednicom ove prestižne nagrade koja se dodjeljuje u 27 zemalja svijeta proglase dizajnericu  LeiLou branda Aleksandru Dojčinović, koja će krajem mjeseca studenog u Sloveniji sudjelovati na regionalnom izboru i predstavljati Hrvatsku.

Fotografije potpisuje Mirko Janković