Predvidio je loto brojeve, uspio pobjeći iz vodenog tanka okovan lancima zavezan u vreći, oborio svjetski rekord u Houdinijevom bijegu iz blindiranog sanduka, koji se već 100 godina smatra prestižem u svijetu iluzije, u luđačkoj košulji, viseći na zapaljenom užetu s robne kuće - uspio se osloboditi.

Danas iza njega stoji gotovo 5000 nastupa, 20 godina rada i performansi najopasnijih iluzija na svijetu. Izvodeći trikove koje nikad nisu izvedeni na ovim prostorima, Andrej Škedel pomaknuo je granice ljudske vizualne percepcije, magije, trikova i iluzije, a 8.2.2019. će Omađijati i Zagreb na sceni Vidra.

Ugledavši se na slavnog američkog iluzionista Harryja Houdinija odlučio se, poput njega, proslaviti bjegovima iz nemogućih i opasnih situacija pa je oborio svjetski rekord u Houdinijevoj metamorfozi. Okovan lancima i zavezan u vreći, iz sanduka je izašao za manje od sekunde.

U performansima koje je izvodio, Andrej Škedel hrvatski je iluzionist koji je uspio u zaista nesvakidašnjim podvizima. Je li moguće predvidjeti loto brojeve? Andrej Škedel uspio je pogoditi brojeve koji su izvučeni u 36. kolu lota 7/39.

Bijeg iz vodenog tanka jedna je od najopasnijih iluzija na svijetu koja još nikad nije izvedena na ovim prostorima. Andrej Škedel odlučio je ući okovan lancima u vodeni tank od 612 litara i oslobodio se i to nekoliko puta. Zadnji put je to uzveo u finalu hrvatskog Supertalenta. Njegove iluzije, izvedene na Supertalentu, a radi se o dva nastupa, na You Tubeu prelaze milion i pol pregleda.