Dan za ljubav naziv je pjesme koju će kantautorica Antonija Šola ekskluzivno izvesti i predstaviti na predstojećem 20. Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb, a koja će se naći na petom albumu što ga Antonija užurbano priprema.

„Veselim se sudjelovanju na reviji i ove godine, naročito zbog humanitarne note i što imam priliku nositi predivne haljine Vesne Spose u kojima se osjećam kao princeza, a ove godine imam priliku i uveličati ovo lijepo događanje ekskluzivom – pjesmom uz koju će se, vjerujem, mnogi zaljubljivati“ poručila je Antonija Šola.

Uz Antoniju Šolu, na humanitarnoj VIP reviji Sajma vjenčanja, u subotu 10. veljače nastupit će i glumice Ornela Vištica, Daria Lorenci, Ana Majhenić i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, meteorologinja i TV voditeljica Tea Blažević, fitness trener i glumac Mario Valentić te voditelj Dean Pelić. Ovo humanitarno modno događanje za najmlađe velikoga srca glazbenim će nastupom – duetom Sve u meni se budi podržati i pjevači Damir Kedžo i Jelena Žnidarić.

Ovogodišnje dobrotvorno djelovanje Sajma vjenčanja Zagreb usmjereno je na humanitarnu udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutačno ima više 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake ih se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još iznimno niska.  Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje udruge Veliko srce malom srcu, i to upravo u tjednu kada se obilježava Festival srca - Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima (7. - 14. veljače). Tako će svi posjetitelji kupnjom humanitarne srećke učiniti dobro djelo za udrugu i njezine male štićenike, ali i osvojiti vrijedne nagrade sajamskih izlagača.

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 kuna. Više o programu saznajteovdje