Humanitarno modno događanje Sajma vjenčanja Zagreb proteklo je u znaku ljubavnih stihova domaćih glazbenika. Nakon što su duetom Sve u meni se budi Damir Kedžo i Zsa Zsa otvorili humanitarnu reviju i prošetali pistom za najmlađe, djecu s prirođenim srčanim bolestima, mnogobrojnu je publiku bez daha ostavila i kantautorica Antonija Šola premijernom izvedbom pjesme Dan za ljubav, uz koju će se, vjeruje kantautorica, mnogi zaljubljivati.

„Podržati tako lijep događaj koji ima tako plemenitu humanitarnu notu kao što je podrška udruzi Veliko srce malom srcu čast je za mene kao glazbenicu. Zato mi je bilo posebno drago baš Sajmu vjenčanja pokloniti premijeru moje nove pjesme“ poručila je Antonija Šola.

Pjesmu potpisuje sama kantautorica, za glazbu je zadužen Frenk Nova iz slovenskog pop benda Sopranos, dok je za produkciju zaslužan Aleš Zibelnik iz Ljubljane. I sama Antonija Šola 'zaljubila' se u pjesmu koju će putem You Tube kanala pustiti na Valentinovo.

„Pjesma je namijenjena upravo parovima koji kreću u zajednički život i slavi taj dan vjenčanja. Svaka riječ koju sam napisala i otpjevala vjeruje u ljubav. Sve ono što sami nosimo u sebi možemo i trebamo tražiti u partneru. To je pjesma o zajedništvu, sreći, nadi, sigurnosti i ljubavi koja ne odustaje i svaki novi dan bira iznova da voli i ostaje odana“ poručila je mlada glazbenica.