Audi je za Auto Showu pripremio hrvatske premijere čak dva Audi modela, a na izložbenom prostoru od 1132m2 u paviljonu 11a neće nedostajati niti drugih atrakcija – od onih na četiri kotača do novih doživljaja uz pomoć naprednih tehnologija.

Hrvatskoj se javnosti prvi put predstavlja novi Audi A6 Limousine, čija je svjetska premijera održana prije tek nešto više od mjesec dana, a stajat će rame uz rame s prepoznatljivim Audijem A7 Sportback.

Uz ove dvije premijere, pažnju će plijeniti i novi Audi A8, model koji predstavlja budućnost luksuzne klase. Uz ove zvijezde, stiže i niz „gospodara prstenova“ pojačan pripadnicima Audi Sport obitelji RS3, RS4, RS5 i R8 Spyder. I ove zvjerke tradicionalno privlače poglede gdje se pojave, te će zasigurno biti jedna od atrakcija zagrebačkog Auto Showa.  

Nastupom na Zagreb Auto Showu Audi ispunjava obećanje napretka kroz tehniku na više razina – posjetiteljima priprema jedinstveno iskustvo virtualne stvarnosti Audi Sandbox, uz kojeg će mnogi ostvariti svoje dječje snove. Riječ je o jedinstvenom spoju tehnologije, zabave i doživljaja vožnje Audija koji oduševljava sve generacije.

Korištenje inovativnih tehnologija za približavanje doživljaja Audi svijeta tu ne prestaje, te je Audi za one koji ne stižu svratiti do Zagrebačkog velesajma pripremio i virtualnu 360° interaktivnu šetnju na kojoj će otkriti i interijere i eksterijere vozila te zračnu 360° interaktivnu šetnju snimanu dronom.

Posjetitelji će prvi put u Hrvatskoj uživo moći vidjeti novi Audi A6 Limousine, čija je svjetska premijera održana prije tek nešto više od mjesec dana. Novi Audi A6 predstavlja osmu generaciju svoje uspješne limuzine i u ovaj segment unosi mnogobrojne inovacije, bilo u smislu digitalizacije, udobnosti ili sportskih značajki. Ovaj elegantno oblikovani multitalent u luksuznoj klasi svakako je jedan od najvećih mamaca za posjet paviljonu 11a.

Prvi put u Hrvatsku dolazi i prepoznatljivi Audi A7 Sportback, ambasador revolucionarnog dizajna koji u sebi istovremeno nosi klasične gene quattro modela i dokaz kako se može ostati vjeran svojoj liniji i kada je iznova osmišljena.
U prostoru posebno izdvojenom za Audi Sport modele ljubitelji RS obitelji moći će uživati u pogledu na impresivne RS3, RS4, RS5 i R8 Spyder.

Iako ga je hrvatska javnost već imala priliku vidjeti, uzbuđenje nije ništa manje oko predstavljanja Audija A8, modela koji predstavlja budućnost luksuzne klase. Napredak kroz tehniku Audijevo je obećanje, koje nikada dosad nije bilo toliko kompleksno i sveobuhvatno ispunjeno kao s novim Audijem A8.   

 Predstavljanje Audija na Zagreb Auto Showu u potpunosti je u znaku napretka kroz tehniku, a jedinstveni spoj tehnologije, zabave i pravog doživljaja vožnje Audija posjetitelji će iskusiti u Audi Sandboxu. Audijev „pješčanik“ omogućava vam da sami napravite svoju stazu u pijesku, a zatim se po njoj uz pomoć VR tehnologije vozite u Audiju Q5. 

Virtualna šetnja zaokružuje priču Audijevog napretka kroz tehniku, zahvaljujući kojoj će virtualni posjetitelji imati priliku doživjeti cijeli izložbeni prostor, vidjeti vozila, ali i otkriti njihovu unutrašnjost i sve detalje. Šetnja snimana dronom, počinje iz zraka, a zatim prelazi u izložbeni prostor. Audi virtualna šetnja snimana u HDR tehnici dostupna je za pregled na desktop, mobilnim i tablet uređajima te je prilagođena za dijeljenje na društvenim mrežama.

Zagreb Auto Show traje od 10. do 15. travnja, a u paviljonu 11a otkrijte sve što je pripremio hrvatski Audi tim.