Story radio
Početna Lifestyle 342 prikaza 13. lipnja 2018.

Bajkoviti 'čagerski' bal treći put će zavladati Lukavcem

Sindikat.

Još jedan Rave Bal u dvorcu Lukavec i ove će godine zadovoljiti ljubitelje dobrog tulumarenja, a DJ pultom vladat će Valentino Kanzyani i domaća imena kojima istinski 'čageri' ne mogu odoljeti

Dvorac Lukavec, koji se u pisanim izvorima prvi puta spomenuo 1257. godine,  već se treću godinu u lipnju svakodnevno spominje među krugovima elektronske glazbene vladavine i obožavateljima dugog, dobrog plesa pod nebom Zagreba. Ovaj spomenik burne povijesti toga kraja, utisnute u svakom njegovom kamenu, opet će prožeti zvuk profinjene techno i house glazbe.

 | Author: Iljir Gjidoda Iljir Gjidoda.

Riječ je o već tradicionalnom Rave Balu koji će i ove godine, ususret ljetu, u Lukavec donijeti DJ dvojac pod imenom Sindikat. Kolektiv koji čine Denis Beifuss i Mate Čeko na trećem Ravebalu ugostit će glazbenog maga iz susjedne Slovenije, popularnog Valentina Kanzyanija, kao i zagrebačkog glazbenog mahera, Nicolea iz kolektiva Reform. 'Već duže vrijeme želimo ugostiti Valentina, ali nas uvijek netko preduhitri. Cijenimo ga kao producenta i DJ-a, ali prije svega kao čagera. Ima dobru vibru koja će se savršeno uklopiti u ovu priču', kažu za Story.hr entuzijastični organizatori ovog posebnog događaja.

 | Author: Iljir Gjidoda Iljir Gjidoda. Denis Beifuss
Partyji i događaji Sindikata redovito okupljaju brojne obožavatelje kvalitetnog elektronskog zvuka i neumornog plesanja do posljednjih stotinki njegova trajanja. Ti štovatelji plesnog, pomalo bezobraznog, mekog, ali žestokog zvuka svaki put energijom i plesom inspiriraju Matu i Denisa na nove glazbene poslastice i upečatljive programe. Upravo zato, Rave Balu svake godine dodaju nešto novo.

 | Author: Iljir Gjidoda Iljir Gjidoda.

'Ove godine smo promijenili mjesto DJ pulta pa time i cijeli vizualni koncept. Svaka godina je za svakoga od nas posebna po nečemu', otkrivaju dečki koji u stvaranju Rave Bala uz sebe imaju snažan i kreativan tim koji im pomaže da svoje ideje najbolje pretoče u švedski stol za glazbene gurmane. Osim što su tronu glazbenih vladara večeri pronašli novo mjesto, organizatori su ove godine odlučili pružiti posjetiteljima mogućnost dugosatnog plesa na unutarnjim balkonima dvorca.

 | Author: Iljir Gjidoda Iljir Gjidoda. Mate Čeko

Uz istančan glazbeni program, Rave Bal još će jednom upotpuniti i raskošan vizualni program. 'Osmišljavanje vizuala sljedećeg događaja počinje po završetku trenutnog i tako je svaki put. Za taj dio je zadužena Gana Elez, koja je završila scenografiju u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna i oduvijek želi spojiti strasti prema glazbi, plesu i scenografiji', priča Sindikat i ističe zašto su kao portal za elegantan, hedonistički bijeg u svijet plesa i glazbe odabrali baš Lukavec.

 | Author: Sindikat Sindikat.

'Želja nam je bila pronaći mjesto u blizini Zagreba prigodno za plesnjak, a ona je onda stvorila Rave Bal u Lukavcu. Smatramo da se oko ambijenta vrijedi potruditi jednako koliko i oko razglasa i kvalitetne glazbe. Kada to sve imate, to je onda to - oku i uhu ugodno', iskreno objašnjavaju organizatori koji s nestrpljenjem čekaju subotu, 16. lipnja kako bi u 13 sati vrata 'Nacije čagera' otvorila partijanerima koji znaju što žele.

[video: 422110 / ]

Komentari