Od najpoznatije ulice u Barceloni koja spaja trg Placa de Catalunya s Kolumbovim spomenikom, La Ramble, do bajkovitog parka Güell - mjesta su koja obavezno morate razgledati kako bi doživjeli glavni grad Katalonije. Mediteranska hrana jedan je od glavnih aduta koje ćete probati i poželjeti se ponovno vratiti u Barcelonu. Već spomenuta La Rambla dovest će vas do najpoznatije i najposjećenije tržnice na svijetu, La Boqueríe, a to je mjesto za prave gurmane gdje ćete pronaći apsolutno sve. Među 300 prodavača nude se suhomesnati proizvodi, riba, razni egzotični začini pa čak i slatkiši i razne druge namirnice koje čak možete isprobati prije kupnje.

Osim povijesnih znamenitosti koje ovaj grad nudi bogati noćni život. Barcelona ima široku paletu barova i klubova koji nude sve vrste glazbe, a zbog veselih i ljubaznih Španjolaca, osjećat ćete se kao kod kuće. U večernjim satima svakako morate posjetiti i 'Čarobne fontane', a prije nego li napustite ovaj bajkoviti grad, u ljetnim se mjesecima isplati prošetati i do njihovih pješčanih plaža. 

Uz mnoga arhitektonska čuda, vrhunsku kuhinju i veseli noćni život, Barcelona ima osam pješčanih plaža na obali Mediterana. Jedna od njih, pod imenom Barceloneta, duga je više od kilometra i pol. Plaža je uređena za Olimpijadu 1992., a od tada je slovi za jednu od gradskih atrakcija. Za potpuni doživljaj posjetitelji mogu unajmiti suncobran, ležaljku ili bicikl, a zbog blizine centru omiljena je među turistima.

I za kraj, pravi ljubitelji nogometa, neće propustiti posjetiti niti Camp Nou, stadion na kojem domaći klub Barcelona igra sve utakmice. Kapacitet stadiona je 99.354 sjedećih mjesta, a to ga ujedno čini i najvećim stadionom u Europi. 

Najbolji način da dođete s jedne točke na drugu je korištenjem podzemne željeznice odnosno metroa. No, velike gužve i pomalo zastrašujuća atmosfera nisu prvi izbor koji bi preporučili turistima. Zbog toga je tu Peugeot 108 - automobil koji je stvoren za sve. Pravi gradski automobil s kojim bez straha možete krenuti na svoje bajkovito putovanje.

Dizajniran kako bi bio intuitivan i lagan za upravljanje. Podesivo sjedalo vozača smješta vas na idealnu visinu naspram centralne konzole koja sadrži sve komande ugrađene opreme, klimatizacije, START/STOP komandu pokretanja vozila te veliki dodirni ekran promjera sedam inča. Također, karakterizira ga unutrašnjost dizajnirana kako bi bila prostrana i praktična za vozača i putnike, s nizom odjeljaka za pohranu. Naposljetku, opremljen je s Carolight tkaninom u unutrašnjosti da atraktivan dizajn u kojem će uživati baš svaki vozač.