Grandiozna Arena Zagreb postat će od 9. do 11. veljače poprište vrhunske manifestacije vjenčane tematike – Sajma vjenčanja - koji je pripremio raznovrstan trodnevni program obogaćen modnim revijama, humanitarnom tombolom, degustacijama slastica, cvjetnim radionicama... Posebna je glazbena poslastica nastup Damira Kedže i Zsa Zse koji će izvedbom hita Sve u meni se budi otvoriti humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja za štićenike udruge Veliko srce malom srcu. I dok se preko 200 izlagača iz vjenčane industrije užurbano priprema za najveći Sajam vjenčanja u regiji, onaj zagrebački u velebnoj Areni Zagreb, glazbenici Damir Kedžo i Zsa Zsa pripremaju se za izvedbu dueta Sve u meni se budi, ujedno i pobjedničkog singla prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala.

Upravo će njime otvoriti humanitarnu VIP reviju u subotu, 10. veljače, a potom u ulozi modela prošetati modnom pistom, uz brojna poznata lica, i tako podržati humanitarnu akciju Sajma za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Srce je kao simbol ljubavi povezalo Sajam vjenčanja i udrugu Veliko srce malom srcu upravo u tjednu kada se obilježava i Festival srca - Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim greškama (7.-14. veljače). Stoga će svi posjetitelji na Sajmu vjenčanja od 9. do 11. veljače kupnjom humanitarne srećke moći osvojiti vrijedne nagrade, ali još i važnije učiniti dobro djelo za najmlađe. Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Više o programu saznajte ovdje