Prvi hrvatski kuhar koji svoja znanja globalno dijeli na 24Kitchen kanalu, održao je radionicu na zagrebačkoj Opatovini, u prostorijama Kuhaone, u sklopu koje je polaznicima pokazao dio svojih vještina i u četiri sata vrijedno pokazivao recepte i kuhao s njima. Kako je specifično za Davida, na meniu je bila riba, koju je za ovu prigodu David svježu nabavio u ribarnici na zagrebačkom Dolcu.
David Skoko svoje kulinarske majstorije inače ima u 20 epizoda emisije „David Skoko: Stari gušti, nova kužina“ koju možete pratiti na 24kitchen kanalu, a njegove kolumne redovito možete pratiti i u magazinu StoryGourmet.
Fotografije: Robert Gašpert
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju