Chefa Davida Skoku ne treba posebno predstavljati jer pojavom i vještinama već godinama dominira ne samo u kuhinji, nego i u medijima. Na društvenim mrežama pronađite ga pod imenom Ribarev sin i pridružite mu se u kulinarskim pustolovinama.
Pileći Ballotine
2 komada pilećih prsa
150 g pršuta
200 g mladog špinata
400 g vrganja
vezica peršina
sol papar i muškatni oraščić
svježi timijan
maslinovo ulje
Priprema
Zakuhajte vodu i blanširajte peršin. Peršin ocijedite i ohladite pa izradite štapnim mikserom uz dodatak maslinova ulja. Narežite pileća prsa. Sotirajte mladi špinat. Na odreske poslažite špinat i pršut te ih zamotajte u ballotine prozirnom folijom. Stavite ballotine kuhati. Očistite, narežite i zapecite gljive. Zgotovljene ballotine zapecite na gril tavi. Poslužite s emulzijom od peršina.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju