Domaćin fitness senzacije - Polleo Sport, organizirao je specijalan Zoe Meet&Greet event kako bi obožavatelji imali priliku upoznati i fotografirati se s Jen.

 „ Ono što mi je najljepše u Hrvatskoj su ljudi! Hrvatska je prekrasna, ima divne plaže, prostaranstva i poglede, ali ljudi su toliko divni. Trenutno sam u fazi života gdje treniram više od 7 godina i jednostavno želim uživati u svemu. Drago mi je što mi je Polleo Sport omogućio da upoznam svoje hrvatske fanove“ – izjavila je Jen Selter.

Fanovi stajali u redu nekoliko sati na upoznavanje Jen Selter!
Story 

Fanovi nisu bili samo iz Hrvatske, neki su došli čak iz Francuske, Njemačke, Slovenije i Švedske. Red se protezao metrima izvan trgovine dok su obožavatelji strpljivo čekali na svoje vrijeme s Jen. U nekoliko navrata susreti su izazvali i suze radosnice. Jen je svoje fanove dojmila jednostavnošću, osmijehom i zagrljajem  za svakoga.

Fanovi stajali u redu nekoliko sati na upoznavanje Jen Selter!
Story 

Upoznavanju su se pridružile i hrvatske fitness influencerice Martina Boss i Tea Kravaršćan te pjevačice Žanamari i Lana Jurčević.

 „Razveselio me dolazak Jen Selter u Hrvatsku. Jen je draga i divna osoba, baš me oduševila. Tako mlada, a iza nje već leži takav uspjeh. Drago mi je što sve više poznatih osoba posjećuje našu obalu, a pogotovo oni koji promiču zdrav i aktivan život. Upravo zato se uvijek rado odazovem na ovakva događanja.“ – rekla je Žanamari Perčić koja je ponosno pokazala svoju fit figuru.

Fanovi stajali u redu nekoliko sati na upoznavanje Jen Selter!
Story 

Jen je velika ljubiteljica Zoe branda, koji kao i ona, zastupa osnaživanje žena i vjerovanje kako je svaka žena lijepa na svoj način. Priznala je kako i sama ima nesigurnosti te kako se mlade žene ne bi trebale ugledati u ono što vide na Instagramu jer se tamo uvijek plasira „najbolje od najboljeg“ - sadržaj u koji se ulaže puno truda i vremena. Istaknula je kako svaka žena treba raditi da postane najbolja verzija sebe, a za to je najbitnije ono što je iznutra.

Fanovi stajali u redu nekoliko sati na upoznavanje Jen Selter!
Story 

Prekrasna Jen istaknula je kako nije planirala karijeru fitness influencerice jer ista nije ni postojala u vrijeme kada je krenula vježbati i objavljivati. Svoju inspiraciju pronalazila je u drugim ljudima koji treniraju te je tako njena strast postala njen posao. Ipak, svaki dan isključi telefon na pola sata kako bi uživala u vlastitom miru.

Pojasnila je što znače njeni hashtagovi #seltering i #belfie te najavila dolazak na najveći fitness sajam u svijetu - FIBO.