Već punih 20 godina Cosmopolitan osnažuje svoje čitateljice dajući im vjetar u leđa, a četvrti put u Cosmovoj povijesti dugoj 7300 dana, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju “Ja sam više od selfieja” biraju se COSMO INFLUENCERICE 2018. godine. Djevojke koje imaju FAKTOR S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, super snove, stil i stav. Cure koje su hrabro uzele svoje snove, ali i društvene mreže u ruke i pretvorile ih u fantastičnu stvarnost.
Dok čekamo imena superjunakinja kojima ćemo se diviti u 2018., pozivamo vas da nam se pridružite, lajkate i podržite naše ultimativne Cosmo djevojke i Insta-face na putu prema sjajnoj budućnosti.

O NATJEČAJU

Natječaj “Ja sam više od selfieja - Cosmo influencerica” 2018. na portalu Cosmopolitan.hr traje do 15. travnja, a o izboru ultimativne Cosmo djevojke odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija koji čine članovi redakcije Cosmopolitan.
Pobjednice pojedinih kategorija doznat će se na rođendanskom partyju, 18. travnja, u povodu 20. rođendana časopisa Cosmopolitan. Podsjetimo, Cosmo influencerice ove godine podijeljene su u sljedećim kategorijama:

1. Moda
2. Beauty
3. Putovanja 
4. Showbiz 
5. Umjetnost
6. Fitness
7. Lifestyle
8. Književnost
9. Gastro
10. Interijeri
11.Insta faca - frajer kojeg volimo pratiti (nešto i za dečke:)

12. kategorija rezervirana je ZA ČITATELJICE ! Samo u toj kategoriji prijave SMO PRIMALI do 5. travnja 2018.!

Glasovati možete na ovom linku!