Rijetko kome je pranje veša omiljen kućanski posao, no što se mora - mora se. Pri tome poslu, kojeg smo svi prošli stotine puta, ipak se znaju potkrasti pogreške, koje nam zadaju glavobolje. Svoje nezgode pri pranju veša, ispričala nam je glumica Petra Kurtela. 'Ne odvajam šareni od bijelog veša. I mama mi je nedavno prigovorila da su mi sve pamučne pelene u svim bojama jer nisam pazila kako ih perem. Koristim one krpice koje su zaslužne da se boje veša ne razlijevaju. Iako, ako baš imam bijelu košulju, neću je staviti na pranje s crvenim stvarima', kaže. Uz smijeh se prisjetila kako joj se znalo dogoditi da u bijeli veš zabunom stavi crvenu čarapu, pa cijelu mašinu oboja u ružičasto.

Glumica Nataša Janjić kaže da joj se dugo nije potkrala pogreška da s čarapom druge boje promijeni boju ostatku rublja.'Ali, ja više kod čarapa u pranju imam problem da one nestaju. To nije mit, to je u mojem slučaju istina. Zna mi se dogoditi i da mi papirnata maramica ostane u džepu, pa se dogodi mala nezgoda. Ne volim i kada mi se nakupi puno odjeće, pa znam da me čeka pranje nekoliko mašina', ispričala je glumica te zaključila da je shvatila da ima dovoljno robe u ormaru, pa često i ne mora prati, nego samo izvlači novo. Priznala je kako joj se zna dogoditi da osjetljivu odjeću opere na previsokoj tempraturi, pa se smanji, i više je ne može nositi.

Da se ovakve nezgode ne bi događale, pobrinuo se Lovables, novi cross category brand za njegu odjeće. Omiljenoj odjeći, koja nas oraspoloži i svaki dan pretvara u maštovitu igru, potrebno je podariti posebnu pažnju, a zahvaljujući kolekciji Lovables, našoj će odjeći svako novo pranje biti poput tretmana u salonu za ljepotu. Inovativni šampon i regenerator za odjeću, koji ritual pranja rublja čine zabavnim iskustvom, upoznali su oni kojima je odjeća velika igra, ali i posao i njihova svakodnevica – dizajneri, fashion blogeri i brojni poznati. Briga o odjeći ovim je novim proizvodima na hrvatskom tržištu dobila potpuno drugačiju dimenziju, a koji su omiljeni komadi u ormaru i na koji način paze na njih, na šarmantnom druženju otkrile su naše zvijezde: Nevena Rendeli, Nataša Janjić, Larisa Lipovac, Andrea Andrassy, Petra Kurtela, Ana Miščević, Hana Hadžiavdagić, Robert Sever, Zoran Aragović i drugi.

Foto: Promo