Ovo se, naravno, posebice odnosi na one najmlađe, čije su liste želja prepune raznih igračaka, od mekanih plišanaca do raznih vrsta interaktivnih naprava. Na ovo je podsjetio i Duracellov omiljeni ružičasti zec, koji je pred razdraganom djecom i njihovim roditeljima ove subote u zagrebačkom City Centru West pokazao kako je za pravu igračku potrebna i prava baterija.

„Mnogo vremena trošimo za odabir pravog poklona, posebice kada je riječ o darovima za najmanje članove obitelji, no osim elementa iznenađenja potrebno je osigurati i da će igračke pravilno funkcionirati. Tu na scenu stupa Duracell kao vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji alkalnih baterija, čija dugotrajnost jamči da će se vaše dijete zabavljati s poklonjenom igračkom još dugo, dugo nakon Božića“ – poručio je Tomica Radošević iz tvrtke Atlantic trade koja je ekskluzivni distributer Duracell-a za Hrvatsku.

U ovo su se mogli uvjeriti i mali posjetitelji Duracellovog događanja koji su, uz navijanje prisutnih roditelja i voditeljice Ide Prester, vozili pripremljene autiće na baterije i na licu mjesta iskušavali koliko Duracell baterije pružaju vremena i energije za igru. Za male vozače pripremljene su i posebne nagrade, a odlično raspoloženje i pozitivna atmosfera zasigurno su potrajali i ostatak vikenda.

Zabavne promocije će se održati i na sljedećim lokacijama:

·             City Centar East 18.11.2018. od 10 do 20h

·             Avenue Mall 08.12.2018 od 10 do 20h

·             Avenue Mall 09.12.2018 od 10 do 20h