Na međunarodnom salonu automobila Zagreb Auto Show na više od 70 tisuća četvornih metara predstavit će se čak četiristo izlagača, od čega će biti 133 premijerna predstavljanja osobnih, gospodarskih i kamp-vozila, kao i motocikala i quadova. Zvuči kao pravi raj za sve ljubitelje brzine, adrenalina i luksuznih limenih ljubimaca.

Ipak, dio posjetitelja Auto Show ne posjećuje samo kako bi uživali u svojevrsnoj umjetnosti koju su za njih pripremili razni izlagači, već i kako bi uživali u društvu atraktivnih hostesa čiji je glavni zadatak pomaći kupcima u vidu informacija, ali i u prezentaciji najzanimljivijih novina na tržištu.

Nekada je teško odabrati najbolje i najljepše među njima jer Zagreb Auto Show predstavlja nepresušan vatromet ljepote za sve zainteresirane. Najveći sajam automobila u Hrvatskoj odavno je poznat kao poprište ljepotica koje posjetiteljima sajma strpljivo i nadasve šarmantno nude informacije o luksuznim ljepotanima i dodatnoj opremi za njih. 

Tako će biti i ove godine na događaju od posebne gospodarske i društvene važnosti za Hrvatsku i ovaj dio Europe. Tu će brojni posjetitelji u periodu od 10. do 15. travnja imati priliku vidjeti i najnovije jedinstvene modele koje su za brojne posjetitelje željne aktualnih informacija pripremili iz Citroena koji je pravi predstavnik SUV-a i nudi pet različitih ambijenata po izoru i Peugeota koji svojom vitkom i vrlo dinamičnom siluetom pruža komociju za cijelu obitelj.

Naravno, i u predstavljanju spomenutih modela važnu ulogu imat će atraktivne ljepotice, a prilika u kojoj se ovako lako može spojiti ugodno s korisnim, nikako se ne propušta!