Iako su se u svijetu estetike javile brojne mogućnosti koje ne zahtijevaju vrijeme oporavka, budućnost predstavljaju hi-tech uređaji kojima se, obuhvaćajući dublje strukture, djeluje na različite slojeve lica – mišiće, masno tkivo i kožu. Svjesna kompleksnog procesa starenja i potreba svojih klijentica, dr. Jeannette Gjurić, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine te tradicionalne kineske medicine, odlučila je u ponudu Poliklinike Sinteza uvrstiti revolucionarne uređaje i prilagoditi pristup baš svakome, kako bi se postigli najbolji rezultati.

Bez šavova i vremena oporavka

Revitalizirajući tretmani sasvim će sigurno napraviti razliku u svježini kože, no na duboke strukture i opuštenost lica neće djelovati. Baš kao da „prekrivate“ problem, umjesto da djelujete na njega, objašnjava dr. Jeannette Gjurić, čija su specijalnost upravo neinvazivne metode pomlađivanja.

„Svjetski priznati uređaji Ultraformer i Ultratone Dreamshaper predstavljaju posljednju riječ u fokusiranoj visokofrekventnoj ultrazvučnoj terapiji i biostimulaciji mišića, a omogućuju djelovanje na sve znakove starenja, uz vrlo precizno i efikasno tretiranje lica i tijela, i to u različitim potkožnim slojevima – što je ujedno i njihova najveća prednost“, ističe zagrebačka liječnica i upozorava – sinergija metoda i individualni plan prilagođen svakom licu, dat će najbolje rezultate.

„Samo kombinacijom tehnika i tehnologija postižu se prirodni rezultati. Budućnost je odmaknuti se od monoterapije, razumjeti svaki sloj lica i posljedice starenja te prema tome primijeniti odgovarajuće metode koje ostvaruju sinergijsko djelovanje. Uređajima nove generacije kao što su Ultratone i Ultraformer može se zaista mnogo, bez odlaska 'pod nož', a ključ je u djelovanju na sve slojeve lica.“

Lifting efekt i uklanjanje podbratka

Sveobuhvatni pristup uključuje kombinaciju nekoliko uređaja od kojih svaki vrši svoju funkciju. Tako se, otkriva dr. Gjurić, Ultratone Dreamshaperom djeluje na mišiće, Ultraformerom na proizvodnju kolagena, a revitalizirajućim tretmanima na kvalitetu kože. Uređaji imaju posebno prilagođene programe za čitav niz problema, a nadopunjujući tretmani za kvalitetu kože prilagođavaju se svakom klijentu.

Ultratone Dreamshaper koristi se za jačanje oslabjelih mišića lica i tijela – prirodna Ultratone Biostimulacija pomlađuje lice putem 60 različitih stimulacija, poboljšava tonus i djeluje na opuštenu kožu, ostvarujući efekt liftinga lica.

Kao sljedeći korak preporučuje se napraviti tretman Ultraformerom, kako bi se djelovalo na subfascijalni sloj mišića, potaknulo prirodnu sintezu kolagena i, po potrebi, uklonio višak masnog tkiva poput podbratka. Kombinacijom ovih uređaja, učvršćuju se konture lica, poboljšava tonus, ublažavaju bore i postiže mladoliki V-oblik lica.

„Mogućnosti Ultratone Dreamshapera i Ultraformera zaista su me oduševile. Ultratone zateže kožu i učvršćuje tonus, a Ultraformer fantastično definira područje čeljusti i podbratka, vraćajući  konture onako kako zasigurno niti jedna druga metoda ne može“, otkriva dr. Gjurić, ne skrivajući oduševljenje ovim revolucionarnim metodama.

Pomlađena i blistava koža

Posljednji, ali ništa manje važan korak je djelovati na kvalitetu kože – njezinu blistavost, svježinu i zdravi sjaj. Obnova kože započinje u dubljim slojevima, pri čemu joj je potrebno vratiti sve što je s godinama izgubila, a u kombinaciji s navedenim uređajima, lice će biti u potpunosti pomlađeno.



„Pomlađivanje krvnom plazmom (PRP) potpuno će prirodno regenerirati i pomladiti kožu, zahvaljujući plazmi bogatoj trombocitima i faktorima rasta koji potiču proizvodnju kolagena i obnavljaju oštećenja. Kada je koži potreban potpuno individualan pristup i posebno odabrani sastojci, mezoterapijom se u gornje slojeve kože apliciraju revitalizirajući sastojci poput vitamina, minerala i aminokiselina, odnosno svega onoga što koži nedostaje“, objašnjava dr. Gjurić, dodajući kako su efekti ovih metoda izvrsni – koža je oporavljena, sitne nepravilnosti i dehidracijske bore ublažene, a odmorniji izgled i blistavost lica zajamčeni.

Ni tijelo nije zanemareno

Uvrštavanjem kombinacije tretmana u svoju ponudu, Poliklinika Sinteza još je jednom dokazala da za svoje klijente na raspolaganju ima metode kojima se postižu najbolji rezultati. Osim za pomlađivanje lica, Ultratone Dreamshaper i Ultraformer uređaji su koji se koriste za čitav niz potreba oblikovanja tijela – od jačanja i definiranja mišića, oblikovanja figure, podizanja stražnjice, redukcije masnog tkiva, zatezanja kože, uklanjanja celulita ili pak detoksikacije organizma.



„Za svakog klijenta izrađuje se individualni profil s njegovim karakteristikama, a potom se izabire uređaj i odgovarajući program. Opcija ima zaista mnogo, a nakon tretmana nema nikakvih nuspojava, odmah možete nastaviti uobičajeni dnevni ritam“, otkriva dr. Gjurić.