U sklopu Growing up festivala održanog na zagrebačkom Velesajmu, Jana je predstavila novu ediciju Jana Disney princeze kojom želi motivirati najmlađe na stjecanje zdravih i korisnih navika. Pijenje vode jedna je od onih koja može učiniti razliku u kvaliteti prehrane i zdravlja djeteta u kasnijoj životnoj dobi.

Pored toga, ovom edicijom Jana se priključuje i globalnom Disney trendu koji potiče djevojčice cijelog svijeta da budu ono što jesu i razvijaju svoje vrline i talente.

Svaka od šest princeza, na novim Jana bočicama, ima poseban talent i poruku za djevojčice u novoj školskoj godini. Tako je Rapunzel avanturistica koja poručuje da treba živjeti svoj san; Jasmine je neustrašiva i uvijek vidi dobro u ljudima; Belle je iskrena i emotivna te zna da istinska ljepota dolazi iznutra; Ariel je smjela istraživačica koja pjeva iz srca; Pepeljuga je uporna i nikada ne odustaje od zadanog cilja, dok je Snjeguljica prava prijateljica koja poručuje kako je uvijek važno biti dobar prema drugima.

Janin prepoznatljiv i lagan okus, dolazi s 800 m dubine, što je rijetkost i u svjetskim okvirima, a kojeg odlikuje vrhunska čistoća. Potrebu za kvalitetnim izborom kada je u pitanju dnevni unos vode prepoznale su i poznate mame koje su se sa svojim princezama pripremile za početak nove školske godine. Olja Vori s kćeri Nikom te Bojana Gregorić Vejzović s kćeri Zoe zasjale su kao prave princeze, koje baš poput Disney princeza žive u skladu s porukama dobrote. Svaka je princeza posebna na svoj način, a to su  dokazale i poznate mame koje sa svojim kćerima vode računa o stjecanju navike pijenja vode od najranije dobi.