Sezona grijanja je počela, a Vi još tražite rješenje?! ...mi Vam ga nudimo!  Slobodno istražite! Stvorite ugodno i toplo ozračje u svom životnom prostoru na jednostavan način.

Ne dozvolite zimi da Vas iznenadi!

S ponosom možemo istaknuti da je Mramoterm grijaća ploča naš proizvod izrađen od prirodnog materijala (kamena, mramora ili granita ), visoke sposobnosti grijanja, lijepog izgleda i neograničenog vijeka trajanja.

Iza nas je više od 30 godina iskustva, tisuće zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu što je potvrda visoke kvalitete našeg proizvoda.

USAVRŠEN SUSTAV GRIJANJA

Mramoterm grijaća ploča montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid prostorije. Različitim uzorcima mramora ne remeti se estetska vrijednost prostora. Izvodi se kao cjelovito ili parcijalno grijanje. Može se montirati i u vlažne prostore poput kupaonica. Uz nisku cijenu ugradnje Mramoterm grijanja (2–3 puta nižom nego kod grijanja plinom ili naftom), nema troškova izrade kotlovnica, dimnjaka, skladištenja goriva, održavanja i popravaka.

Najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Održavajući ugodnu temperaturu u prostoru sa prosječnom izolacijom, potrošnja el. energije iznosi cca. 400-500 Wh po m² / 24 h, što predstavlja uštedu energije od cca. 25-50 % u odnosu na ostala grijanja.

ZDRAVO I UGODNO

Kao što sunce grije svaku površinu koju obasjava, tako i MRAMOTERM grijanje prožima zrak bez pokretanja i toplinskim zračenjem grije čvrsta tijela u prostoru ( zidove, podove, namještaj ... ) koji postaju spremnici topline. Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između stropa i poda,  te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum , sve to u interesu Vašeg zdravlja ( posebno asmatičarima , svima s poteškoćama u disanju i osobama koje su sklone alergijama ).

Mramoterm ploča za grijanje ne posjeduje dijelove koji izazivaju buku i vibracije, štetna zračenja i štetne promjene u okolini. Zaštita je provedena višeslojnom izolacijom električnih vodova tako da ne postoji mogućnost od strujnog udara ili opeklina kod dodira.  MRAMOTERM grijanje odgovara u potpunosti svim propisima o sigurnosti i zaštiti.

Uvjerite se i sami, kontaktirajte nas. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.
                                                         Proizvodnja i prodaja:
                                                                Mramoterm
                                                                Marinići b.b.
                                                               51216 Viškovo

                                                            Tel: 051/257 414
                                                                 051/257 161
                                    www.mramoterm.hr  ● mramoterm@mramoterm.hr