Na krovu najviše zgrade u Zagrebu, u prekrasnom ambijentu champagne bara Rooftop Lateral održano je druženje u povodu izlaska 200. izdanja Elle časopisa. Vesela redakcija Ellea proslavila je ljubav prema modi, ljepoti i kulturi u predivnom društvu i u fantastičnom okruženju.

U prekrasno uređenom prostoru, jedinstvenom takve vrste u Hrvatskoj, odličnoj atmosferi i uz vrhunsko vino te jagode uzvanici su nazdravili Elleu čiju jubilarnu naslovnicu krasi glumica Judita Franković.

4239

Veuve Clicquot Champagne Bar Rooftop Lateral na 26. katu zgrade u Strojarskoj 20 u Zagrebu okupio je suradnike i klijente časopisa Elle koji su uživali u glazbi što ju je za ovu prigodu pripremila renomirana domaća fotografkinja Mare Milin, ujedno zaslužna i za ekskluzivni editorijal u Elleu s glumicom Juditom Franković. Imali smo također priliku družiti se s našim talentiranim plesačicama koje su također uljepšale naš slavljenički broj.

Uzvanici su se osvježili uz vodu Smartwater i prolistali Elle koji su u povodu 200. jubileuma u cijelosti izradile žene.
Pogledajte u našoj galeriji kako je prošlo druženje!

Fotografije: Filip Hofer i Robert Gašpert