Pametne telefone danas ne koristimo samo za za pisanje poruka i uspostavljanje poziva, služe nam za zabavu, neprekidnoj komunikaciji kroz razne kanale te zamjenjuju fotoaparate i video kamere.

Da, toliko su dobri i moćni.

S najboljom kamerom do sada, inovativni pametni telefoni Galaxy S9 i S9+, proizvedeni su kako bismo lakše komunicirali i izrazili sebe fotografijama, video sadržajima i emojijima.

S novim, dvostrukim otvorom leće koja osnažuje inovativnu kameru za fotografiranje i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, Super Slow-mo mogućnosti snimanja video sadržaja i personaliziranim AR Emoji emojijima pametni telefoni Galaxy S9 i Galaxy S9+ garantiraju vam da nećete propustiti niti jedan važan trenutak.

Kako bi se izrazili fotografijama iznimno visoke kvalitete te ispričali vlastite priče, koristeći alate koji im to omogućuju, korisnici na pametnom telefonu žele imati kameru s najmodernijom tehnologijom. Imajući to na umu, uređaji Samsung Galaxy S9 i S9+ donose kamere sa Super Speed Dual Pixel senzorom stvorenim za iznimnu kvalitetu obrade i memorijom koja omogućuje kombinaciju do 12 sličica u jednu nevjerojatnu fotografiju u najvišoj mogućoj kvaliteti.

Značajke kamere Galaxy S9 i S9+ uključuju:

Super Slow-mo: Dinamičnim i usporenim videozapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi učinite nezaboravnima svakodnevne trenutke koji vas inspiriraju. Galaxy S9 i S9+ pružaju i Motion Detection, inteligentnu značajku koja detektira kretanje u okviru i počinje automatski snimati. Nakon snimanja Super Slow-mo videozapisa korisnici mogu, između 35 ponuđenih, odabrati pozadinsku glazbu ili dodati melodiju s omiljenog popisa za reprodukciju. Također, korisnici imaju mogućnost jednostavno izraditi, uređivati i dijeliti GIF datoteke dotaknuvši jednog od tri razigrana stila petlje kako bi se snimljeno moglo opetovano gledati.

Low Light kamera: Tajna svake sjajne fotografije leži u dobrom osvjetljenju, no često fotografije snimamo i u ne tako idealnim uvjetima osvjetljenja te mnogi pametni telefoni, zbog fiksnog otvora na kamerama koji se ne može prilagoditi niskom ili visokom osvjetljenju, snimaju zrnate ili fotografije koje djeluju isprano. Po uzoru na širenje i sužavanje šarenice ljudskog oka Samsungov dvojni otvor na kameri (F1.5 – F2.4) tijekom fotografiranja automatski pruža više svjetla kad je tamno te manje svjetla kada su uvjeti u kojima fotografiramo presvijetli, zbog čega u svim uvjetima nastaju oštre i jasne fotografije.

AR Emoji: Samsung korisnicima omogućuje izradu emojija koji izgledaju, zvuče i djeluju baš poput njih. Značajka AR Emoji koristi algoritam strojnog učenja temeljenog na podacima, koji analizira 2D sliku korisnika i iscrtava više od 100 lica kako bi stvorio 3D model koji odražava i oponaša izraze, poput namigivanja i kimanja, za istinsku personalizaciju. AR Emoji dijeli vaše stvarne osjećaje u videozapisima i nizu naljepnica u upotrebi standardnog AGIF formata datoteke, a sve kako bi korisnici mogli svoje osjećaje podijeliti na većini platformi za komunikaciju trećih strana.