Inspirirani suvremenim galerijskim prezentacijama renomiranih svjetskih dizajnera, hrvatska dizajnerica Loreta Gudelj ekskluzivno je prikazala artističku capsule kolekciju svojeg novog brenda Arte, u intimnoj atmosferi zagrebačke Galerije Forum i uz izložbu radova hrvatske umjetnice Ivane Gagić Kičinbači, čije su slike i murali poslužili kao savršena vizualna kulisa. 3788

Na interaktivnom eventu u kozmopolitskoj atmosferi na jedinstven način i u prisutnosti osoba iz javnog života, Storybookovih suradnika i kolumnista, predstavljen je i novi proljetni broj našeg najpoznatijeg lifestyle magazina.

Storybook je ovom prilikom sudjelovao u još jednoj artističkoj priči, kao uvertira u proljeće i novo proljetno izdanje. Njegovu naslovnicu krasi glazbenica Franka Batelić, kao predstavnica 'slashie' generacije koja teži izvrsnosti u svemu čega se primi, dok stranice obiluju ekskluzivnim intervjuima, kolumnama sa stavom, temama i reportažama s društvene scene, iz svijeta mode, ljepote, filma, umjetnosti, businessa, financija i edukacije. 

Storybookovi stalni suradnici su i u ovom broju putovali svijetom u potrazi za ekskluzivnim intervjuima s megazvijezdama filmske, književne i gastro scene, a sve sa željom da čitateljima ponudimo savršen omjer stila i stava.

'Galerija Forum s velikim veseljem otvara svoja vrata multimedijalnim i kreativnim projektima kao što je ova linija odjeće Lorete Gudelj koja u svojoj prezentaciji spaja modni izričaj, vizualnu umjetnost i performans', izjavio je Feđa Gavrilović, voditelj Galerije Forum.

Producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača oduševljena je izložbom, posebno cipelama koje bi rado nosila: 'Volim Loretin rad i nosim ga već duže vrijeme. Sviđa mi se naslovnica Storybooka, za potrebe novog broja išla sam u Makedoniju raditi jedan intervju koji mi je otvorio nove vidike i spoznaje. Preporučila bih svima da posjete Skoplje i istraže taj grad pun znamenitosti.'

Glumici Kristini Krepeli svidio se cijeli koncept izložbe, od umjetničkog do modnog dijela. 'Također sam oduševljena naslovnicom Storybooka koji je iz broja u broj sve bolji i zanimljiviji, posebice naslovnice. Jedva čekam da ga prolistam', poručila je glumica.