Story radio
Početna Lifestyle 1065 prikaza 12. ožujka 2018.

Kozmopolitska atmosfera na predstavljanju proljetnog izdanja Storybooka

Robert Gašpert.

Ne propustite novo bogato izdanje najpoznatijeg lifestyle magazina koji čitateljima nudi savršen omjer stila i stava

Inspirirani suvremenim galerijskim prezentacijama renomiranih svjetskih dizajnera, hrvatska dizajnerica Loreta Gudelj ekskluzivno je prikazala artističku capsule kolekciju svojeg novog brenda Arte, u intimnoj atmosferi zagrebačke Galerije Forum i uz izložbu radova hrvatske umjetnice Ivane Gagić Kičinbači, čije su slike i murali poslužili kao savršena vizualna kulisa. 

Na interaktivnom eventu u kozmopolitskoj atmosferi na jedinstven način i u prisutnosti osoba iz javnog života, Storybookovih suradnika i kolumnista, predstavljen je i novi proljetni broj našeg najpoznatijeg lifestyle magazina.

Storybook je ovom prilikom sudjelovao u još jednoj artističkoj priči, kao uvertira u proljeće i novo proljetno izdanje. Njegovu naslovnicu krasi glazbenica Franka Batelić, kao predstavnica 'slashie' generacije koja teži izvrsnosti u svemu čega se primi, dok stranice obiluju ekskluzivnim intervjuima, kolumnama sa stavom, temama i reportažama s društvene scene, iz svijeta mode, ljepote, filma, umjetnosti, businessa, financija i edukacije. 

Storybookovi stalni suradnici su i u ovom broju putovali svijetom u potrazi za ekskluzivnim intervjuima s megazvijezdama filmske, književne i gastro scene, a sve sa željom da čitateljima ponudimo savršen omjer stila i stava.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Proljetno izdanje Storybooka

'Galerija Forum s velikim veseljem otvara svoja vrata multimedijalnim i kreativnim projektima kao što je ova linija odjeće Lorete Gudelj koja u svojoj prezentaciji spaja modni izričaj, vizualnu umjetnost i performans', izjavio je Feđa Gavrilović, voditelj Galerije Forum.

Producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača oduševljena je izložbom, posebno cipelama koje bi rado nosila: 'Volim Loretin rad i nosim ga već duže vrijeme. Sviđa mi se naslovnica Storybooka, za potrebe novog broja išla sam u Makedoniju raditi jedan intervju koji mi je otvorio nove vidike i spoznaje. Preporučila bih svima da posjete Skoplje i istraže taj grad pun znamenitosti.'

Glumici Kristini Krepeli svidio se cijeli koncept izložbe, od umjetničkog do modnog dijela. 'Također sam oduševljena naslovnicom Storybooka koji je iz broja u broj sve bolji i zanimljiviji, posebice naslovnice. Jedva čekam da ga prolistam', poručila je glumica. 

Komentari