Story radio
Početna Lifestyle 1913 prikaza 21. lipnja 2018.

Leona Paraminski zavladala naslovnicom novog Storybooka

Marko Grubišić. Styling: Ana Nikačević Make up: Simona Antonović Kosa: Mijo Majhen

Novi broj časopisa Storybook je na kioscima, a s naslovnice nas gleda domaća glumica s privremenom losanđeleskom adresom - Leona Paraminski

Čitatelje u novom, ljetnom broju Storybooka očekuje koktel tema s kojim će lako utonuti u 'La dolce vita' atmosferu, ali i brojne teme koje uključuju sve one savršene i nesavršene ljetne sastojke - ženstvene boho haljine i bezvremenske masculine komade, prašnjave kaubojke, dodir luksuza na koži, rasprave o monogamiji i Jamesu Bondu kao prvom i jedinom punokrvnom influenceru, delicije s potpisom gastro zvijezda - berlinskog ekscentrika Tima Rauea i naše proslavljene šefice Ane Grgić u kojima ćemo uživati uz ledeno vino i slatko-opore bobice.
 
Storybook koktel uključuje i stihove i autore koji izazivaju žmarce, poput pisca nomada Marka Tomaša u intervjuu s Jelenom Veljačom, dekadentne destinacije i nove fenomene poput pojave moćnih "gentlewoman's" klubova koji sve snažnije povezuju uspješne žene diljem svijeta, dirljivu temu o terapeutskim moćima životinja i superjunakinje - stvarne i fiktivne.
 
 | Author: Marko Grubišić Marko Grubišić. Styling: Ana Nikačević Make up: Simona Antonović Kosa: Mijo Majhen
 
U novom broju razgovarali smo i s hakerom koji sudjeluje u razbijanju svjetskih pedofilskih lanaca u najdubljim i najmračnijim bespućima interneta, gost kolumnist Mile Kekin kritički je uronio u svijet princeza sponzoruša, a superuspješan model naših korijena Robert Konjić otvorio nam je vrata svoga njujorškog stana i dočarao kako izgleda lifestyle muškog top-modela, od prvog dijeljenja sobe s Ashtonom Kutcherom do druženja s damama iz visokog društva.
 
Tijekom dugih dana i toplih noći opušteniji smo, željniji izazova te fokusiraniji na sve zabavno. Lako je utonuti u taj koktel raspoloženja i osjećaja u potrazi za ugođajem ljeta. Uživajte u našim stranicama, novi broj je na kioscima!
 

Komentari