Jovan je djevojkama pripremio novi zadatak – branje kukuruza, a Victoria je u berbu otišla s torbicom. 

Naravno, drame nije nedostajalo, pa su tako Marija i Sanja zaratile na kukuruzištu. Marija je ukrala Sanjine klipove, na što je ova poludjela i ispraznila i njenu kantu, zbog čega je Victoria na kraju izašla kao pobjednica iako nije bila najbrža. 

Na Željkovom imanju, tulumarilo se do sitnih noćnih sati, pa ne čudi da su djevojke bile mamurne, a njihov odabranik ih nije poštedio, te ih je od samog jutra tjerao da čiste nered. Maja Lena se počela pitati što se to dogodilo između Ruže i Željkovog prijatelja Marinka, a svoje sumnje podijelila je i s Ružom koja je negirala da je ikakvog poljupca više od onog u obraz bilo. 

Ništa manje mamurno nije bilo ni u Miljevcima, a Marko koji ne trpi kasno ustajanje, svoje je dame istog trena potjerao da cijepaju drva, u čemu je Rasema pokazala zavidno znanje. Kasnije je na Marku bila teška odluka i morao je odabrati jednu damu koju će poslati kući, a odabrao je Milu. 'Očekivala sam takvu odluku. Malo mi je teško i osjećam se razočarano, ali ništa ti oko toga ne zamjeram', rekla mu je Mila. 

U Taru, s druge strane, još malo drame s Borisovom bakom koja je djevojke zamolila noć prije da ne idu u izlazak. ''Što smo dogovorile jučer?'', upitala ih je baka, no djevojke su bile umorne od izlaska što je baku razočaralo pa je to rekla i Borisu. ''Ako je tako već sada, kako će biti poslije?'', upitala je baka te dodala da nije zadovoljna.
Ljubo je svojim damama u Metkoviću pripremio boćalište da bi im pokazao kako se igra. Iako je za Violetu rekao kako je najbolja jer 'ima najveću glavu i pametna je', francuski poljubac ispred drugih kandidatkinja dobila je Ljubica.