Nakon prvih susreta na imanju kod Kutine i brzih spojeva poslije kojih su neke djevojke bile još sigurnije u svoj izbor, a neke su ostale potpuno zbunjene, stiglo je vrijeme i za prvi zajednički tulum.

Dobra atmosfera, glazba i druženje djevojkama će biti dovoljni okidači za noćno kupanje, a za njima će u bazen uskočiti i dio farmera. Strastveni poljupci past će već prve večeri te izazvati ljubomoru i komentare, a idućeg jutra Marijana će farmerima i djevojkama spremno postaviti vrlo škakljiva pitanja o prethodnoj noći koje neće moći izbjeći.

No pred kandidatima su još dva zahtjevna izazova! Prvo će se svatko od njih morati suočiti sa svojom 'zlatnom djevojkom' na brzinskom spoju naslijepo, i to ni više ni manje nego pred svim ostalim farmerima i njihovim damama, pa smijeha, zbunjujućih pitanja i još urnebesnijih odgovora neće nedostajati. A za kraj farmerima već dovoljno stresnog dana, svatko od njih morat će odlučiti koja djevojka mora odmah napustiti natjecanje, odnosno koju od njih ipak neće povesti na svoju farmu.

Kako su prošli spojevi sa 'zlatnim djevojkama', što su ih to farmeri odlučili pitati te koje djevojke već moraju pakirati svoje kofere, ne propustite doznati večeras u 21.10 sati na RTL-u.