Story radio
Početna Lifestyle 1129 prikaza 10. svibnja 2018.

Male i velike zvijezde pjevaju i plešu Zagrebu za rođendan u Lisinskom

Veliki spektakal uskoro će se održati u Zagrebu

Zagrebu za rođendan: prvi samostalan koncert dječjeg zbora i ritmike Zagrebački anđeli® u velikoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' pod ravnanjem njihovog umjetničkog voditelja pijanista maestra Vitomira Ivanjeka-Vite i akademske flautistice Ines Ivanjek uz atraktivne goste: klapu Kampanel, djeci omiljenu Miu Dimšić, Zagrebačke mažoretkinje, višestruke međunarodne plesne pobjednike plesače PK Petrinia te muški zbor Jarunski dečki i mješoviti zbor Iblerovci 77+. Kako izgleda kad zapjevaju sve generacije zajedno uvjerite se sami!

 | Author:

 

Poslušajte dječji zbor koji uvijek pjeva uživo, a u 3 godine postojanja ovo će im biti 84. nastup! Do sada su nastupali osim u Zagrebu i u Samoboru, Ivanić-Gradu, Jadranovu, Labinu i Salzburgu.

 | Author:

Pozornice su također razne: debitantski nastup na božićnom koncertu u velikoj dvorani Lisinski uživo uz orkestar kazališta Komedija, koncerti i natjecanja u maloj dvorani Lisinski, Muzej suvremene umjetnosti, HRT, radio stanice uživo, eventi u organizaciji Story-ja, Božić u u Ciboni, kazalište Komedija i Kerempuh, Muzička akademija, dvorac Oršić, Cest is d'best, Fuliranje, Advent u Zagrebu, Dječja zborijada, Mary's meals te brojna druga događanja i humanitarne akcije itd.

 | Author: Umjetnički voditelj zbora, pijanist maestro Vitomir Ivanjek i akademska flautistica Ines Ivanjek

Na repertoaru su poznati dječji hitovi koje su pjevale i njihove mame i bake, autorske pjesme te glazbene poslastice koje izvode uz svoje drage goste.

Zagrebači anđeli® broje preko 130 članova, djevojčica i dječaka u dobi od 4 do 14 godina. Dobitnici su Zlatne diplome na natjecanju zborova 2016. i 2017. održanom u Lisinskom u organizaciji Festivala glazbe.

 | Author:

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj ovog proljeća povodom Dana Grada Zagreba, a koji se održava uz potporu Grada Zagreba i Gradskog ureda za obrazovanje. Koncert je prikladan za sve uzraste i ljubitelje raznih glazbenih žanrova, a na pozornici će nastupiti preko 200 izvođača od 4 do preko 90 godina starosti! Očekuju vas veseli raspjevani i rasplesani Zagrebački anđeli®.

Komentari