VIKEND+ vam donosi 20% popusta na plaćanje svim Mastercard ili Maestro karticama u više od 60 odabranih trgovina, ali i posebne nagrade i kreativne  natječaje. Među velikim brojem brendova koji sudjeluju u produženom shopping užitku nalaze se i Aldo, L'Occitane, Replay i Samsung koji su prepoznali projekt i omogućili kupcima „plus“ iskustvo.

Prvi produženi vikend prošao je u znaku dobrih popusta, lijepih poklona te nagradnog natječaja. Posjetitelji su uživali u izradi vlastitih portreta poznatog karikaturista  Milana Lekića koje su ponijeli kao uspomenu na prvi VIKEND+.  Ovu shopping pogodnost iskoristila je i Nevena Rendeli, koja je odlučila popust iskoristiti za kupovinu lutkica za blizankinje u Eurekakids trgovini, čime se pohvalila na svojim društvenim mrežama. Nevena je sudjelovala i u nagradnom natječaju s fotografijom svoje «shopping mudrosti» i hashtagom #vikendplus koji joj mogu donijeti Mastercard Priceless iskustvo.

Već sljedeći VIKEND+ prilika je da se opremite proljetnim trendovskim komadima iz kolekcija koje su napunile police Arena Centra. Uzorak zebre, neon, svijetlo plavo, zlato i srebro ili točkice i rese trendovi su koji će svakako obilježiti nadolazeće godišnje doba i čekaju samo na vas.

Vidimo se na sljedećem produženom VIKEND+ 17. i 18. ožujka do kada imate vremena sastaviti svoj popis za shopping i pripremiti svoju «shopping mudrost» kojom možete osvojiti neprocjenjivo iskustvo.