Designer Outlet Croatia ovaj mjesec slavi prvi rođendan i poziva vas u shopping uz odličnu atmosferu. Svi volimo rođendane jer znamo što oni podrazumijevaju: tortu, zabavu, party i druženje, a Designer Outlet Croatia za svoje vjerne posjetitelje priprema i ekskluzivne popuste do 70%!

Designer Outlet Croatia do 25. lipnja sa svojim posjetiteljima slavi prvi rođendan i uz brojne zabavne sadržaje stvara nezaboravnu slavljeničku atmosferu. U protekla dva vikenda u Centru se okupio velik broj onih koji su uživali u shoppingu s popustima, častili se slavljeničkom tortom, družili s Doris Pinčić Rogoznica, divili se trikovima Guya Pardillosa i zabavljali se na koncertima grupe Pavel, Mie Dimšić, Gellato Sisters i Dine Jelusića. Dobra vijest za one koji ne žele propustiti ovakvu rođendansku zabavu.

Nezaboravan provod i outlet kupovina kakvu još niste iskusili očekuje vas i u nadolazeća dva vikenda kada ćete moći uživati u slavljeničkim koncertima Matije Cveka & The Funkensteins, Antonele Đinđić Nele i Marka Kutlića te Damira Kedže. Šarmantna atmosfera modnog grada u malom vam uz cjelodnevnu uličnu zabavu, pop up Muzej Iluzija, zabavne igre, predstave i radionice za djecu donosi ugođaj pravih ljetnih partya u kojima svi vole uživati.

Više od 100 fashion i lifestyle poznatih modnih brendova u rođendanskom mjesecu donose posebne pogodnosti i popuste kojima nećete moći odoljeti, a dok vi uživate u outlet shoppingu, vaši mališani mogu se zabavljati u veseloj dječjoj igraonici uz stručno osoblje u Robnoj kući Ikea. Za posjetitelje je dostupna autobusna linija sa Savskog mosta koja vozi nekoliko puta dnevno i zaustavlja se na ključnim mjestima u gradu.

Sve o rođendanskim popustima i ponudama outleta potražite na https://www.designeroutletcroatia.com/