Koliko vam se puta dogodila situacija da se s ostatkom obitelji pakirate na more i uz ono najnužnije i stvari koje ćete zaista koristiti, pakirate i one manje potrebne uz ideju 'nek' se nađe' i 'od viška glava ne boli'? Kada malo bolje razmislite, pakiranje je najmanji problem. On se javlja onog trenutka kada sve trebate posložiti u automobil i krenuti.

Upravo se s takvim problemom gotovo prije svakog putovanja susretala i zagrebačka obitelj Horvat. Mama, tata, sin, kći, zlatni retriver i četiri velika kofera puna odjeće i obuće i dvije kutije s hranom - kada sve to pokušate vizualizirati, na prvu postaje jasno kako bi obitelji puno prigodniji bio minibus nego klasični obiteljski auto.

To je ujedno glavni razlog zašto su se Horvati odlučili na kupnju novog automobila. Brižni roditelji u samom startu su bili svjesni kako je sigurnost na prvom mjestu. Također, bilo im je vrlo bitno da je vozilo otporno, financijski pristupačno, oku ugodno te da je prtljažnik dovoljno velik i komotan. 'Automobil mora biti jedinstven baš poput naše obitelji', veselo su zaključila dječica nestašno trčeći po autosalonu.

Odluka je pala prilično brzo. Novi kompaktni Citroen C3 zadovoljio je sve njihove kriterije i doista je pravi predstavnik SUV-a. S obzirom na to da nudi veliku mogućnost adaptacije unutrašnjosti s pet različitih ambijenata po izboru, kupnja i dizajniranje novog limenog ljubimca za ovu je obitelj bila puno zabavnija nego što su očekivali.

Sada im ne preostaje ništa drugo nego spakirati sve što su do sada uvijek željeli ponijeti, ali nisu imali prostora te se zaputiti na još jednu ludu obiteljsku avanturu, ali ovaj put uživajući u komforu i prostranosti novog automobila. Dječica su posebno sretna zato što će im se u ovoj pustolovini konačno moći pridružiti i njihov kućni ljubimac s kojim će imati priliku stvoriti nove uzbudljive uspomene.