U upečatljivom ambijentu zagrebačke La Grme dm je u srijedu na dm beauty breaku ugostio poznate beauty i lifestyle influencerice koje su imale priliku saznati zanimljivosti i novosti iz dm beauty svijeta uz prezentaciju trendova i najnovijih proizvoda za njegu i make-up iz dm-ove ponude. 

„U suradnji s našim dragim partnerima ekskluzivno smo predstavili odabrane proizvode u ponudi dm prodavaonica koje redovito obogaćujemo novim brandovima u želji da tržište oplemenimo prateći svjetske beauty trendove. Uz velik broj poznatih brandova kupcima nudimo i kozmetiku vlastitih dm marki koje krasi iznimna kvaliteta i pristupačna cijena. Ovom prigodom slavimo i 30. rođendan naše marke prirodne kozmetike alverde koja nudi gotovo 450 proizvoda. Uz druženje s nekima od najpoznatijih hrvatskih influencerica prezentirali smo i novu liniju dm-ove dekorativne kozmetike trend IT UP koja ima sve što ljubiteljicama make-upa treba, ali i najavili veliku novost na našim policama – SEINZ. - kozmetiku za modernog i osviještenog muškarca,“  rekao je Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

dm beauty break ugostio je mnoge lifestyle i beauty influencerice te poznate dame iz javnog života, između ostalih Ellu Dvornik, Lanu Klingor Mihić, Renatu Sopek, Josipu Pavičić Berardini, Niku Ilčić, Petru Dimić, Luciju Lugomer, Nabilah Harron i još mnoge druge. U sinesteziji tematski zaokruženih sadržaja dm im je predstavio probrane linije novih i inovativnih brandova u svojoj ponudi. Tako su ekskluzivno doznale da je popularna dekorativna kozmetika Aura odsada dostupna i u dm-u, a isprobale su i prirodnu kozmetiku Nacomi spravljenu od ekološki prihvatljivih sastojaka čiji proizvodi nisu testirani na životinjama. Uz nježno cvjetne, interaktivne sadržaje brandova Olival i Herbal Essences pobliže su upoznale i proizvode najprodavanijeg japanskog branda za njegu lica Hada Labo, ekskluzivno dostupnog u dm-u. Hrvatska parfemska kuća najavila je nov miris razvijen u suradnji s dm-om, dok su oduševljene gošće dobile priliku spraviti jedinstven parfem s vlastitim potpisom.

Uzvanici su mogli isprobati i slasne macaronse izrađene od istih prirodnih sastojaka koje sadrže odabrani proizvodi alverde i uvjeriti se kako prirodna kozmetika alverde zaista nudi ono najbolje iz prirode. 

Večer prepunu ljepote zaokružio je nastup talentirane Zsa Zse koja je izvela svoje hitove Kada budemo sami i Sve što hoću, dok  su svi okupljeni uživali u osviještenim zalogajima spravljenima od proizvoda dm-ove vlastite marke dmBio.