Trebamo li otkriti koliko smo sentimentalni i da nas još uvijek 'peru' sjećanja na najbolji party u gradu - prvu Cosmopolitan brucošijadu powered by S-Budget koja se održala 27. listopada u zagrebačkom Hugo's baru?

Taman kada smo se počeli pripremati za Cosmo Beauty Awards opet smo naletili na video s Cosmo brucošijade i totalno nas je bacio u party raspoloženje.

Kao mali podsjetnik, u suradnji s najvećom studentskom udrugom u Hrvatskoj – e STUDENT te u suradnji s Hugo’s Barom, prvu Cosmopolitan brucošijadu powered by S-Budget podržavli su i partneri-sponzori: SPAR Hrvatska s robnom markom S-BUDGET koja ove godine obilježava 10 godina (pa je sve posjetitelje u slavljeničkom stilu počastio s grickalicama i energetskim pićem u više okusa!), Masculan – Tvoj frend za happy end!, koji je prezentirao kvalitetne prezervative, proizvedene uz najviše standarde sigurnosti i kvalitete, za bezbrižne intimne trenutke, kao i brend HP Inc., jedan od vodećih svjetskih proizvođača računalne opreme i IT rješenja za poslovne i privatne korisnike koji je predstavio studentima inovativne pisače i računala, koji će njihove fakultetske obveze i rad olakšati te učiniti jednostavnijim.

A sad uživajte u video, kao što i mi uživamo i pustite da vas ponesu emocije i dobra zabava!