Šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti očekuju posjetitelje 21. Sajma vjenčanja Zagreb.

Svi putevi ovog vikenda vode u Arenu Zagreb na 21. po redu Sajam vjenčanja. Najveća manifestacija vjenčane tematike i ove je godine ugostila brojne domaće obrtnike iz svijeta vjenčanja – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje vjenčane svečanosti.

'Zadovoljstvo nam je istaknuti da na Sajmu vjenčanja Zagreb tradicionalno nastupaju brojni domaći obrtnici čime ova manifestacija podupire razvoj i unapređenje hrvatskog obrtništva', poručuju organizatori.

Sajam vjenčanja i zvijezde pomažu štićenicima udruge 'Veliko srce malom srcu'

Sajam vjenčanja Zagreb ima i dobrotvorni karakter jer pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama 'Veliko srce malom srcu'. Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

Projekt će podržati i domaće zvijezde - pjevač Ivan Zak, glumica Jelena Perčin, glumica Katarina Baban, pjevačica Ivana Marić, pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, ujedno i zaštitno lice Sajma vjenčanja – koji će  večeras, uz modele, zablistati na gala donatorskoj reviji. Posjetitelji također mogu podržati dobrotvorni karakter Sajma i pomoći malim štićenicima Udruge kupnjom dobrotvorne tombole.

Stoga, dragi mladenci i zaljubljenici u svijet vjenčanja, ne propustite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb! Sajam je otvoren danas do 20 sati, a sutra od 10 do 20 sati. 

PROGRAM

Subota, 2. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
Vrhunski domaći slastičari predstavljaju neodoljive okuse vjenčanih torti, savjetuju kako odabrati i dekorirati idealnu tortu, te koji su to savršeni slatki darovi. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.
14.00 U nekoliko koraka do savršenog vjenčanja  
Organizator, koordinator te dizajner vjenčanja savjetuju kako uspješno i na jedinstven način organizirati vjenčano slavlje. Ovo je idealna prilika za upoznati neke od najboljih domaćih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore te vrijedne savjete uživati na putu do oltara.
15.30 Modna revija 
18.00 Gala donatorska modna revija 
20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 3. veljače 
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
14.00 Cvjetni savjeti 
Otkrivamo tajne kako odabrati vjenčani buket iz snova ali i dekoracije te detalje u skladu sa stilom i lokacijom vjenčanja.
15.00 Kako odabrati vjenčanu haljinu iz snova?
Vjenčana moda sve je raskošnija, iz sezone u sezonu. Razgovoramo o trendovima u vjenčanoj modi te modnim stilovima za svaku buduću mladenku
16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? 
17.00 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

4096