Stoga ne propustite Sajam vjenčanja u Osijeku 19. i 20. siječnja u TC Portanova i Sajam vjenčanja u Zagrebu od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb. Čekamo vas!

U osječkom TC Portanova brojni izlagači pripremaju za sve buduće mladence pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Zaštitno lice Sajma vjenčanja mlada je glazbena zvijezda Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja osvaja prekrasnim glasom, ali i šarmom, ljepotom te osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela. Zsa Zsa će ujedno biti i posebna gošća Sajma vjenčanja u Zagrebu.

S preko 20 godine tradicije Sajam vjenčanja je pripremio bogat program pa tako sve posjetitelje u TC Portanova očekuju, osim raznovrsne ponude izlagača, i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja.

Ljubitelji vjenčane mode i ove će godine doći 'na svoje' jer će se na modnim revijama već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčanja za nadolazeću sezonu.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja Osijek je subota i nedjelja, 19. i 20. siječnja, od 9 do 21 sat na 2. katu TC Portanova, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u dobrotvornoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom 'Dar' iz Osijeka.

Vrhunac sezone Sajma vjenčanja je najveći regionalni sajam – onaj u Areni Zagreb koji svoja vrata otvara od 1. do 3. veljače, a očekuje vas više od 200 izlagača, svakodnevne modne revije te zanimljive radionice, stoga ga nemojte propustiti! Pratite nas jer uskoro donosimo detalje...  

Foto: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics