Osim što je svaki put riječ o jedinsvenom iskustvu jer se večere odvijaju na tajnim lokacijama koje se otkrivaju netom uoči večere, te su tematski kreativne i okupljaju najtalentiranije ljude kulinarske scene, ova će biti još posebnija jer je u cijelosti posvećena ženama. Naime, iza naziva sutrašnje večere, Forces of Nature – Elemental – krije se cijeli koncept: večeru će priremati samo žene chefovi, a pridružiti će im se i neke od najvažnijih žena iz svijeta umjetnosti, poduzetništva i javnog života.

Pop-up večere su jedinstveni kulinarski događaji koji gostima nude posebno iskustvo. Namjenjeni su svima koji žele doživjeti ne samo odličnu hranu nego cjelovito uzbudljivo iskustvo. Bilo da je riječ o neočekivanoj lokaciji, osobnoj interakciji sa chefoma ili jedinstvenoj temi menija, pop up večere nude nešto što restorani ne mogu.

Pri tom je Gypsy Table vodeći primjer lutajućih pop-up večera jer okupljaju najbolje kulinarske talente, a najkvalitetnije lokalne namirnice serviraju na jedinstvenim lokacijama. K tome, svaka od Gypsy Table večera ima i humanitarni karakter jer dio prihoda doniraju lokalnoj humanitarnoj organizaciji. Tako svaki gost, osim što ima priliku doživjeti neponovljivo iskustvo, ima priliku i doznati više o određenoj humanitarnoj oganizaciji i samim prisustvom večeri, humanitarno djelovati. Dio prihoda od sutrašnje večere namijenjen je Autonomnoj ženskoj kući iz Zagreba.

Još je uvijek moguće rezervirati svoje mjesto za stolom, a sve detalje moguće je doznati na @thegypsytable na Instagramu i Facebook stranici https://www.facebook.com/TheGypsyTable/