Naše kuhinje su prostorije koje istovremeno obožavamo i mrzimo. Nakon dana ispunjenog brojnim obvezama, kada dođemo u svoje domove, svi se želimo maksimalno opustiti i odmoriti. Ima li išta gorega nego kad nas, onako umorne i glade, kući dočeka pun sudoper prljavog posuđa?



Kako se najlakše riješiti zagorenih ostataka hrane?

Još bi bilo i lako da se radi o posuđu koje se opere za desetak minuta. Ali, ako pričamo o onome koje je puno zagorenih ostataka hrane i tvrdokornih mrlja!  Svima odmah dođe da se na peti okrenu i odu ručati u onaj mali, slatkim, kvartovski restoran koji se nedavno otvorio. No, to je scenarij koji želimo, ali koji nije lako ostvariv jer je već kasni datum u mjesecu i ne možemo si priuštiti ručak vani. Nema druge nego zasukati rukave i krenuti u akciju! 

Ipak, ova muka ne treba zauzeti epske razmjere. Stvar itekako olakšava Somat GOLD, koji od sada ima još jaču formulu.

Iz tog razloga razvijena je nova Somat Gold formula za maksimalnu učinkovitost, koja daje savršene rezultate i blistav sjaj posuđu. Nova DEEP CLEAN tehnologija prodire duboko u tvrdokornu prljavštinu poput zasušenih mrlja od žitarica ili zagorenih ostataka hrane, te uspješno razdvaja zasušena vlakna i pomaže u njihovom uklanjanju. Zahvaljujući snazi 12 funkcija Somat Gold učinkovit je protiv zagorenih ostataka hrane čak i bez mukotrpnog ribanja i cijelonoćnog prednamakanja posuđa. 



Kako smo sigurni da se opisani scenarij događa u većini domaćinstava, odlučili smo skratiti vaše muke i one najkreativnije darovati. Ne, ne morate u što kraćem roku oprati što više suđa, ne brinite...ono što morate učiniti jest poprilično jednostavno, i kreativno.

Pošaljite opis ili fotografiju 'zlatne' domaćice na email adresu story@story.hr, a tri najkreativnija sudionika nagrađujemo s poklon paketima SOMAT Gold proizvodima za pranje posuđa.