Pred vama su brojna iznenađenja i uzbudljivo putovanje kroz svijet mode, ljepote i životnog stila, a priredili smo vam 3 ml La Roche-Posay Toleriane Sensitive kreme za lice kojoj smo u protekloj godini dodijelili Value4Money: Beauty nagradu u kategoriji najbolje kreme za lice po izboru publike.

Naslovnicu novog miss7 magazina krasi pjevačica Franka Batelić s kojom smo, u velikom intervjuu, porazgovarali o slavi, putovanjima, Rusiji, Eurosongu, društvenim mrežama, ljepoti i, naravno, Vedranu Ćorluki. Nadalje, na stranicama novog izdanja magazina čeka vas intervju s popularnim Vojkom Vrućinom, trostrukim dobitnikom Porina. S talentiranim reperom porazgovarali smo o životu u Hrvatskoj, publici, očinstvu i - dugom jeziku.

Kao i obično, za vas smo pronašli nekoliko žena čije će vas priče zasigurno inspirirati. Jedna od njih je Marija Dukić, višestruko nagrađivana spisateljica i dramaturginja koja nam je otkrila izazove kroz koje prolaze mlade umjetnice. Talentirana australska dizajnerica hrvatskih korjena, Karla Špetić, za nas je progovorila o svom brendu, odnosu mode i društvene kritike te kolekciji inspiriranoj sjećanjem na domovinu. O čarima svog poziva za miss7 progovorile su 3 vladarice DJ pultova koje glazba vuče na lijepa i nezaboravna putovanja te postaje utočište sretnih trenutaka.

Za sve ljubiteljice mode priredili smo pregršt poslastica - proljetne stylinge, kombinacije u it bojama sezone, ležerna izdanja za šetnje gradom, jeans kombinacije...

U beauty svijetu popratili smo veliki povratak make-upa devedesetih te pregledali nove mirisne note u ružičastoj boji. Najbolji domaći stilisti za kosu preporučili su nam najtraženije proljetne frizure koje će preporučiti svojim klijenticama, a za tebe smo pregledali i bizarne tretmane ljepote za one s jakim želucem. Masaža zmijama, penis facial i maska od ptičjeg izmeta nalaze se na popisu prilično obožavanih beauty tretmana u celebrity svijetu.

U konačnici, zapitali smo se i koliko dugo umire brak dok ne umre te raspravljali o težini razvoda, a poveli smo vas na put u daleki Maroko te pripremili genijalne ideje za kratki bijeg vikendom.

Ovog proljeća uz nas otvori srce šarenilu, jarkim bojama, glazbi, umjetnosti, putovanjima i avanturi te dopusti da vas inspiriramo na 27e proljetne stranice!