Kad se na jednom mjestu spoje mašta i kreativnost najpoznatijeg hrvatskog modnog dvojca te inovativno i vrhunsko ugostiteljstvo rezultat je jasan – Zagreb je dobio ELFS & bubbles, novo IN mjesto idealno za dnevno opuštanje te večernje provode! Atraktivni bar otvoren je na lokaciji prvog ELFS dućana u Amruševoj 4, a zasigurno će u vrlo kratkom roku postati omiljenim mjestom za uživanje u najkreativnijim kombinacijama i okusima pića s neodoljivim mjehurićima. ELFS & bubbles predstavlja sinergiju modnog brenda i ugostiteljskog biznisa što je svojevrsna poslovna inovacija na hrvatskom tržištu. Naime, ovo je prvi put da jedan modni brend ustupa svoje ime ugostiteljskoj branši, a da pritom ne ulazi u vlasničku strukturu što predstavlja značajan iskorak u suvremenom brendingu.

Nakon što su ELFSI nedavno otvorili novi glavni dućan u Amruševoj s njihovom prepoznatljivom modnom ponudom te ELFS home trgovinu sa svim detaljima za dom, javila se potreba za zaokruživanjem cijele priče i sadržaja. Tako je na staroj adresi predstavljeno pravo osvježenje na domaćoj ugostiteljskoj sceni, ELFS & bubbles bar, čije uređenje interijera potpisuje upravo ovaj modni dvojac. Prostorom dominira dugački šank koji se proteže gotovo cijelom dužinom bara, a zamišljen je kao mjesto za ispijanje prve jutarnje kave ali i za druženje uz piće nakon posla. Iznad impozantnog šanka nalaze se zanimljivi lusteri koji svojim oblikom podsjećaju na mjehuriće po kojima je ELFS & bubbles i dobio svoje ime, a teško je ne zamijetiti plave baršunaste stolice koje su smještene uz šank te uz prozore. Stepenicama i staklenim pregradama, od ostatka bara, odvojen je VIP dio, a interijerom ovog dijela dominiraju baršunaste fotelje te cvjetni zid. Ovaj je prostor idealan za obilježavanje posebnih prigoda i slavlje ali je zbog svoje odvojenosti odlično mjesto i za poslovne sastanke. Kroz cijeli se interijer provlače mramorni i zlatni detalji koji su u suprotnosti s industrijskim sivim zidovima i otkrivenim instalacijama. Dodatnu atraktivnost prostoru daju i video projekcije ELFS revija na jednom od zidova.

Mjehurići koji su zaludili svijet oduševit će i njihove zagrebačke poklonike! ELFS & bubbles u grad donosi najkreativniji ali i najveći izbor pića te koktela pripremljenih na bazi šampanjaca i prosecca. Tako se pored klasičnog Aperol Spritza u ponudi nalazi i Botega Lemon Spritz koji povezuje okuse Bottega limoncina, Bottega Prosecca te mentu i limun uz dodatak leda, ali i brojni kokteli na bazi pjenušavih pića poput koktela French 75 koji se radi na bazi gina i prosecca. Tu su naravno i nezaobilazni klasici poput Old Fashiona, Americana, Whiskey Soura, Moscow Mulea, Cover Cluba, Daiqurija, Negronija, a u dogovoru s vrhunskim koktel majstorom bit će moguće isprobati dodatne i maštovite verzije istih, kao i naručiti personalizirani koktel. U ponudi šampanjaca nalaze se razne edicije Piper Heidsiecka, Moet Chadon te Dom Perignon Vintage, a jedno od omiljenih pića Hrvata svakako je i gin čiju ponudu predvodi Hendrick’s. Tu su još i Bacur, Gunpowder, Tanquerey Ten, Monkey 47, Opihr Oriental Spiced Gin, Sipsmith te Gin Sul. Karta će se mijenjati i nadopunjavati s vremenom ali uvijek uz jedinstveni potpis ELFS & bubbles bara – magični dodatak pjenušavih pića!

4074

Kad je riječ o izboru kava, ELFS & bubbles nudi talijansku Pascucci Dolce bio kavu koja sadržava jedanaest mješavina zrna sirove i najkvalitetnije arabike i robuste. Ovi okusi spajaju tradiciju talijanskog espressa i inovativnosti novih okusa te stilova života. Tu su i Pascucci bio čajevi s okusima agruma Sicilije, šumskog voća, đumbira, gunpowder zeleni čaj kao i brojni drugi, a poslužuju se u infuzerima te ih gosti pripravljaju sami.

ELFS & bubbles nalazi se u Amruševoj ulici 4, a otvoren  je radnim danima od 08 do 00 sati, petkom i subotom od 08 do 02 sata ujutro dok je nedjeljom zatvoren. Više informacija može se pronaći na službenom Facebook i Instagram profilu.